Eg tviler på at eg nokon gong kjem til å hate ei bok, om ikkje den boka på ein eller annan måte klarte å øydeleggje livet mitt. Og sjølv då trur eg at eg heller ville klandra meg sjølv!

Men eg mislikar bøker. Eg trudde for ei stund sida at eg mislikte krim, fordi eg kjøpte ei bok som bokhandlaren anbefalte meg å byrja med, men eg klarte ikkje å lese den ferdig, og dermed trudde eg at dei fleste krimbøker var sånn.

Men så leste eg "Heksens Tid" av Árni Þórarinson, og fant ut at hei, dette her var ikkje så fælt. Men det kjem ikkje til å verte favorittsjangeren min.

Eg misliker i staden det faktum at dårlege bøker vert populære. Er ei bok dårleg, og ingen veit om ho, så er det nestan greitt; då tenker eg "så rart at denne er publisert". Men om den er kjempedårleg og heile verda les ho fordi dei trur ho er bra, så mister eg rett og slett håpet på menneskeheita. Nåja. C'est la vie.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja er det ikke frustrerende at bøker man selv ikke liker blir likt av så mange andre. F.eks bøker av Da Vunci koden-typen for min del. God ide for en enkelt bok, men patetisk som en hel sjanger.

Og på samme måte er det jo litt surt nå andre gir uttrykk for å ikke like det man selv liker. De andre må jo ha misforstått...?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag