Jeg er ny her siden i går, og ganske fornøyd med siden, jeg også - men så har jeg det med finne ting å savne når jeg er på nye sider, så det kan hende jeg svarer her mer.

Det jeg la merke til nå, var at de jeg i følge statistikken har flest bøker til felles med, samtidig er de som har flest bøker av alle brukerne. Det er egentlig ikke så overraskende: Sjansen for at en del av mine 58 registrerte befinner seg blant deres mer omfattende boksamlinger er temmelig stor. Men det sammenfallet skyldes rene statistiske forhold; det sier ikke noe særlig spesifikt om hvorvidt vi leser de samme bøkene eller ikke. (Men de virker som spennende folk begge to, da.)

Så jeg lurte på om det var rimelig enkelt å legge inn at man kontrollerte statistisk for forskjeller i antall bøker, og om det i så fll ville hatt noe for seg å gjøre det?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne