Nå var det jo ikke meg du spurte, men siden jeg heller ikke var like begeistret for Stormfulle høyder som for Jane Eyre, så kan jeg ikke la være å blande meg... Charlotte Bronte har skrevet flere bøker, blant annet Vilette og den tredje søsteren Ann Bronte har skrevet Agnes Grey, The Thenant at Wildfell Hall. Jeg har, dessverre, bare lest Agnes Grey, men den kan jeg da også trygt anbefale. De andre to har jeg også hørt mye bra om, så de skal leses før eller senere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Strengt tatt var det Anne som skrev the Tenant of Wildfell Hall og Agnes Grey, ikke Charlotte. Anne er ikke like kjent som søstrene her til langs, men talentet var ikke mindre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oj, min feil. Jeg vet godt hvem søstrene er, men jeg har problemer med å holde dem fra hverandre. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det, jeg skal rette det opp med en gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk skal du ha! Jeg setter stor pris på all "innblanding"! Sjangeren er ny for meg. Jeg famler i blinde og gleder meg over å oppdage nye sider ved litteraturen.

Jeg tror faktisk jeg stryker Stormfulle høyder av ønskelisten - det er så utrolig mye annet å gyve løs på! Etter anbefalinger fra deg og andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ingen årsak. Jeg hadde en periode for noen år siden hvor jeg leste mye slik litteratur, og ble veldig glad i sjangeren. Nå er det lenge siden, og noen bøker husker jeg lite av, så denne tråden fikk meg til å tenke på å lese noe slikt igjen snart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin Eftevand