Nei, jeg tror faktisk ikke det (men det viser seg etter hvert at jeg faktisk har leste en del bøker som har gått fullstendig i glemmeboken ...).
Takk for tipsene!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Stormfulle høyder burde du lese, synes nå jeg :) En helt egen stemning i den boka!! Ellers har den første utgaven av Aftenpostens nye kulturmagasin (tror det het K?) et intervju med Kate Morton, hvor de også lister opp en del "gotiske" romaner - hvor både Jane Eyre og Stormfulle høyder er med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, oi - hva nå? Stormfulle høyder eller ikke...
Ok, jeg fører den opp igjen, som den vinglete personen jeg er. Det avgjørende blir vel hvilken bok som først faller i min vei...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stormfulle Høyder er i min mening enda bedre enn Jane Eyre, om det overhode er mulig. Liker du Jane Eyre, må den andre leses. Bare for å ha lest den. Den er en opplevelse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin Eftevand