Enig i at det er en veldig god bok, men det plaget meg litt at konflikten ikke spisset seg til noe særlig før det hadde gått typ, 800 sider. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ha ha! Det var morsomt. Men det sier jo noe om at karakterene i boka er knallgode, når vi må vente 800 sider på litt action, og boka likevel er god. Neida - det skjer mye, men det er sant det - at man må vente lenge på at konflikten topper seg. Men den som venter på noe godt...osv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er lenge siden jeg leste den nå, men jeg husker det tok en god stund før jeg ble skikkelig interessert og syntes den var spennende, ja. Samtidig så synes jeg den var knallgod likevel! Tror nok jeg hadde fått mer utav den om jeg hadde lest den nå, nå som jeg er eldre og litt mer glad i tyngre bøker også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenPiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo Rye