Hehe, ja, det var nok det som var utslagsgivende. Nå husker jeg ikke hvor gammel han var - og gjennom mine barneøyne så han jo uansett eldgammel ut - men han var grå, furet og værbitt, og på ingen måter spesielt moderne i sin undervisningsstil. ;)

Jeg kan ikke huske vi pugget regneregler, men husker andre små regler som hadde med norskfaget å gjøre. "I og Y de er så kry, de vil ingen J foran seg se" og lignende. Og så pugget vi juleevangeliet i KRL (som det het "i min tid").

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Vi lærte "I og Y, er så kry - kommer en J så må de fly" ;-) - men lærdommen var jo den samme. OK - så pugget vi visst litt i norsktimene også. Men ikke i noen "litterær sammenheng". (Jeg kan også endel av min mors innpuggede skriveregler: "D i brand men ikke i brenne, D i både sende og tende" - for eksempel. Ikke alle geniale huskeregler tåler tidens tann like godt...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandKirsten LundSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine Sundal