Utrolig spenning og driv i denne boka. Leste den i løpet av ei helg, 100 sider lørdag og resten på søndag, klarte ikke å legge den fra meg.

Synes det var godt driv i det meste av boka, ingen dødpunkter. Begynner å bli godt kjent med Harry nå, følte jeg kom litt mer inn på personligheten hans nå. Men kanskje det er for sent å bli kjent med ham nå? Nesbø bestemmer!

Selv om det er noe hopping i tid og flere historier parallelt føler jeg ikke at det er noe problem med å følge med.

Mange triste skjebner vi er borte i, da narkotika har veldig mange ofre. Boka viser også veldig godt at det er mange mennesker som styres av penger, penger er makt, status, noe å skryte av, noe å "kjøpe" seg kjærlighet med, og mye mer. Skremmende så sannsynlig også dette er!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det slo meg også, hvordan samfunnet vi lever i kan formes av mennesker med mye penger, høyt maktbegjær og høye ambisjoner.
Jo Nesbø er nok inne på veldig mye av sannheten om alt det som sikkert foregår i det skjulte, både når det gjelder politikk, kjendiser, politiarbeid, narkotikaligaer og annen kriminalitet. Men også alle de rent menneskelige svakhetene som ligger latent i oss alle i mer eller mindre grad (men også det som finnes av styrke og positive sider), evner han å få fram på troverdig vis.

Jeg klarte heller ikke å legge boka fra meg, og leste den ut på ei drøy helg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroRufsetufsaGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  Frøysaa