Mer psykisk og grusom enn de forrige, og i mine øyne bedre. I én synes jeg de grufulle hendelsene (mord på barn) havnet i skyggen av action, i to så begynte de å tære på karakterene og i tre kommer det i full blomst. Jeg vet de fleste liker 1 best og deretter 2, men jeg har det omvendt. For meg så var én en bok som var grei å lese, men ikke noe som tvang meg til å lese oppfølgeren med en gang. 2 og 3, derimot, har jeg ikke klart å legge fra meg - annet enn i raseri over Katniss' nær slutten.

Alt i alt bedre enn jeg trodde, og siden de har fanget meg fullstendig i to dager så kan jeg vel ikke gi noe annet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, denne var virkelig forferdelig å lese til tider. Sitter her og føler meg utslitt etter å ha lest siste tredjedel av boken.

Veldig spennende, veldig trist og grusomt, men en verdig avslutning på serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeTheaKaren PatriciaCarine OlsrødTuridmajaSolIvar SandTjommiEileen BørresenIngeborg GritaolineTone SundlandBjørg  FrøysaaKirsten LundEgil StangelandsomniferumBeathe SolbergAmanda AIreneleserMarianne  SkageGrete AastorpHanneTine VictoriaLailaAnniken RøilMonoiskTove Obrestad WøienAneLisbeth Marie UvaagTatiana WesserlingJBRandiAnne-Stine Ruud HusevågNina SolåsRufsetufsaPer Åge SerigstadMarit AamdalNtotheaLilith NagelMorten Jensen