Er ikke helt sikker på hva jeg synes om denne boka, ble ikke sittende igjen med noe særlig inntrykk, den var jo bra, men syntes den mangla det lille ekstra. Var intressant å lese om hvordan det var å flykte over gensen og hvor nådeløs verden kan være, den var bygd opp på en veldig god måte. Er glad jeg leste den.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Enig med deg. Jeg vet ikke helt sikker på hvordan jeg skal forklare, men jeg kan prøve.
Jeg synes historien går for raskt slik at den blir litt tynn, jeg savner litt "dypdykk", litt mer stemning....
Men for all del boka er god den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Langt på vei enig med deg her, - en god og rørende historie, flott bygd opp, men manglet en dæsj av "det lille ekstra".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, interessant tema men for lettvint behandling. Ble ikke ordentlig engasjerende. Gjorde ikke noe inntrykk på meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sterk og flott historie, men jeg syns det ble litt rotete med alle tidsprangene, og språket var også litt "enkelt", men alt i alt så likte jeg selve historien godt. Den var sterk, dramatisk og rørende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er redd dette er en bok jeg har glemt at jeg har lest om kort stund. Og det burde den ikke være, for temaet er viktig og gripende. Det var nok regien og språket som ikke stemte for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må si meg enig her. Temaet var intr og kunne vært spennende. Men var fryktelig mye hopping med de kapitlene, og det var ikke alltid jeg hang helt med. Ble til tider litt forvirra.. Boka mangla det lille ekstra, virka kanskje litt for simpel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee