Jeg begynte på "Ringeren i Notre Dame" av Victor Hugo, og mistet fullstendig leselysten på side 6 der han skriver "dersom leseren er med på det"... synd, men for meg skal forfatteren ta noen grep og fortelle meg hvordan saker og ting er i hans bok - ikke be om min tillatelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg hørte den som lydbok og syns det var traurige greier med en mengde "papp-figurer".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg liker den måten å fortelje på. Det er veldig typisk tida før realismen, særleg 17- og 1800-talet. Eg har nettopp lese fleire av Nathaniel Hawthorne sine noveller, og eg blir veldig fascinert over forskjellane i forteljarmåten nå og då. Den veiledande forteljaren, som vi finn i eldre litteratur er jo heilt borte nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ikke lest "Ringeren i ND", men elsker "De elendige" og har lest den flere ganger. Derfor lurer jeg på om du har lest den romanen, og hva du evt. syns om den? For jeg hadde/har planer om å lese den snart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorCamillaHarald KDemeterEmil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardKirsten LundNils PharosomniferumAnette SBerit RAnniken LritaolineAud- HelenVigdisHanne Kvernmo RyeKjell F TislevollHilde Merete GjessingGodemineEvaBjørn SturødHilde H HelsethPirelliLars Johann MiljeelmeRaymonLars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig TIvar SandMettekntschjrldLinda NyrudTonje SivertsenBenedicte