Jeg begynte på "Ringeren i Notre Dame" av Victor Hugo, og mistet fullstendig leselysten på side 6 der han skriver "dersom leseren er med på det"... synd, men for meg skal forfatteren ta noen grep og fortelle meg hvordan saker og ting er i hans bok - ikke be om min tillatelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg hørte den som lydbok og syns det var traurige greier med en mengde "papp-figurer".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg liker den måten å fortelje på. Det er veldig typisk tida før realismen, særleg 17- og 1800-talet. Eg har nettopp lese fleire av Nathaniel Hawthorne sine noveller, og eg blir veldig fascinert over forskjellane i forteljarmåten nå og då. Den veiledande forteljaren, som vi finn i eldre litteratur er jo heilt borte nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ikke lest "Ringeren i ND", men elsker "De elendige" og har lest den flere ganger. Derfor lurer jeg på om du har lest den romanen, og hva du evt. syns om den? For jeg hadde/har planer om å lese den snart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenMads Leonard HolvikKirsten LundEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineHarald KIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBerty