Jeg vet ikke hvordan jeg skal starte å beskrive denne boken, heller ikke å forklare hvor sterkt jeg anbefaler den. Romanen tar for seg livet til Arnau Estanyol som vokser opp i Barcelona på 1300-tallet. Vi følger Arnau på sin livsreise, fra lutfattig til rikdom og suksess, gjennom kjærlighet og svik, men alltid med katedralen Santa Maria del Mar ved sin side. "Havets Katedral" tok pusten fra meg, og jeg forelsket meg i Barcelona, spansk kultur og ikke minst kjære Arnau. En slik bok som ikke bare må leses, men føles, luktes, høres og oppleves.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig med deg. Jeg var i Barcelona et halvt år etter at jeg leste boken. Det var stort å besøke kirken Santa Maria del Mar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ToveAnn ChristinIna Elisabeth Bøgh VigreKaroline in WonderArne SjønnesenAtmanMalinJulie StensethSissel ElisabethHeidiBjørg Marit TinholtKnutMEirin EftevandCamilla RødjeBjørg L.Dolly DuckSyntaksfeilHeidi BTone SundlandTerje MathisenMarielleJohn Glenn RobertsenTine SundalMariHarald KOdd HebækRufsetufsaKarin BergMarianne  SkageIdaTrine S. AustbøStjernekastMartine (@martineleser)VannflaskePangLeserHeidiJoannMaren Hjelle AuneMarianne MSynnøve H Hoel