Huff, dette er vanskelig, vanskelig. Jeg tror ikke jeg kan gjøre annet enn å velge Pan av Hamsun, Moby Dick av Melville, Don Quijote av den godeste Cervantes, Goethes Werther og Shakespeares sonetter. Jeg burde ha slengt inn Peer Gynt, Trolldomsfjellet og diktsamlinger av Keats og Byron, men akk, det gir du meg ikke tillatelse til! (jeg gjorde det visst likevel, hm...). Det er disse bøkene jeg vender tilbake til og holder mest av. Pan skal jeg utvilsomt lese på nytt nå i sommeren, gjerne utendørs, under noen bøketrær, med litt kaffe på termos, en lommelerke med en klype kos på, noen mokkabønner, kanskje mens jeg overnatter under åpen himmel? Ja det frister! og denne fantastiske boken fortjener et slikt ritual og slik hengivenhet. Eller gjør den ikke det? Jo, det gjør den!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Å ja, der kom Pan, - den skulle jeg hatt med;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, Pan fortener absolutt eit rituale! Eg ser den også manglar på mi liste... (Ja, det er vanskeleg, men morsomt å sjå kva folk svarar).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødKirsten LundChristinaBeathe SolbergRandiADemeterJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad Wøien