Jeg må nok si meg enig med deg Ruud, jeg likte boken. Ikke fordi den var så godt skrevet eller noe sånt, men nettopp fordi vi fikk et innblikk i hvordan det var "på den andre siden". Tror ikke det var ment som en pengeuthaling fra Meyers side, tror hun helst ville gi leseren et innblikk hvordan de nyfødte hadde det. Synes boken gav Twilight - Eclipse, et lite løft, litt sånn "sett på sidelinjen"-bok.

Håper hun kommer med den boken hun jobbet med en gang i tiden, den sett fra Edwards synsvinkel, den som hun trakk tilbake fordi det hadde lekket kapitler på nettet.. Tror det kan bli interessant lesing også :) (Og jeg er sikker på at det er mange her som ikke er enig med meg :p )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorah