Jeg er litt uenig der, synes at Bree's historie er en del av hele Twilightsagaen. Den er skrevet fra en nyfødt vampyrs synsvinkel, noe som er nytt og spennende. Boka i seg selv er kanskje litt lettlest, kjedelig og lite drivende. Men selv om den står i stor kontrast til de begivenhetsrike bøkene med Bella som hovedperson, synes jeg det er fint at vi får et lite innblikk i den usikre og farlige verdenen til en nyfødt vampyr. I Eclipse fikk vi jo bare bittelitt av handlingen, og da gjennom Bellas merkelige oppfatning. Synes definitivt The Short Second Life of Bree Tanner er en god bok, dog ikke like god som de restrerende Twilight-bøkene, riktignok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg må nok si meg enig med deg Ruud, jeg likte boken. Ikke fordi den var så godt skrevet eller noe sånt, men nettopp fordi vi fikk et innblikk i hvordan det var "på den andre siden". Tror ikke det var ment som en pengeuthaling fra Meyers side, tror hun helst ville gi leseren et innblikk hvordan de nyfødte hadde det. Synes boken gav Twilight - Eclipse, et lite løft, litt sånn "sett på sidelinjen"-bok.

Håper hun kommer med den boken hun jobbet med en gang i tiden, den sett fra Edwards synsvinkel, den som hun trakk tilbake fordi det hadde lekket kapitler på nettet.. Tror det kan bli interessant lesing også :) (Og jeg er sikker på at det er mange her som ikke er enig med meg :p )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLaila