Jeg tenker at det at en del har falt litt fra, kan ha flere årsaker. Sommeren er vel heller ikke den tiden hvor folk flest sitter mest foran PC´en.

Selv er jeg blant dem som en periode ble litt lei, og som følte at Bokelskere tok bort noe av fokuset fra selve lesingen. Uansett - dette går nok i bølger!

Jeg mistet for øvrig noe av min motivasjon for å delta i de friskeste diskusjonene fordi jeg synes de litt for ofte sporet av, slik som Strindin har uttrykt så fint i et langt innlegg i dag. Og enkelte bokelskere fratok meg rett og slett lysten til å delta ... Enten ved direkte utspill eller ved ufine mailer ... Kanskje er dette tilfelle for flere enn meg.

Jeg håper i alle fall at den verste polariseringen mellom lesere som liker ulike genre, har lagt seg. Det mest formålstjenelige er antakelig å overse ufine utspill ... ;-) Da får ikke slike innlegg næring, og slukner forhåpentligvis av seg selv.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tror også at det er mange grunner til at folk faller fra, ikke nødvendigvis bare fordi noen er "skremt" bort.

Jeg bryr meg ikke så mye om diskusjoner sporer av, jeg er jo ganske ustrukturert selv;) Det er bare litt kjedelig hvis avsporingen tar helt overhånd og blir veldig intern, for det påvirker så mange andre da det er det vi andre først møter når vi åpner nettsiden.

Er forøvrig ikke helt enig i tolkningen av det Strindin skrev. Hvis avsporing regnes som at noen kommenterer språket til andre (satt på spissen), men ikke tullediskusjoner, som flere her har deltatt i den siste tiden, er dette en meget selektiv måte å kritisere på. Hva gjør den ene avsporingen bedre enn den andre? Du er ikke med på dette, Rose- Marie, for å avklare dette, hvis noen skulle være i tvil. Jeg ville heller ikke nevnt det hvis ikke enkelte hadde kastet stein i glasshus.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg håper du har rett, at folk finner veien tilbake etter hvert. Det er fullt forståelig at mange går lei innimellom og/eller har mer givende ting å gjøre i fritiden sin.

Heldigvis er det en stund siden jeg har vært borti ufine kommentarer, og som du sier ignorering er det eneste som fungerer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

littymseGro-Anita RoenIngvild STine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23Benedikte