"og henviser til eit eller anna Sookie ikkje hadde gjort sidan Ålesund brant": Haha! Jeg måtte stoppe å tenkte meg om når jeg kom dit i boka. Det ble så teit, sitter faktisk å ler nå når jeg skriver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Harris har et veldig enkelt språk men hun har med sørstatshumoren. Oversettelsen er så elendig at når jeg forsøkte meg på bok 2 i serien på norsk måtte jeg sjekke om det var samme oversetter.bok 2 var betydelig bedre. Det var det ikke....Gikk da over på engelsk og leste hele serien. Mye bedre!!!! Men Harris har ikke verdens beste språk nei.... men fantasi har hun. Min mening er at TV-serien og bokserien er likeverdige. MÅ ha begge deler!!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Tove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  Skage