Ja, dette var gripende. Veldig sterkt. Uten at det tippet over i det sentimentale på noe måte. Jeg trodde nesten ikke det var mulig å bli så grepet av så korte historier. Dette var både godt å vondt å lese. Den siste, og lengste historien hadde mer spenningsoppbygging, samtidig den samme nære, vare, såre fortellerstemmen som de andre. Denne novellesamlinga vil jeg absolutt anbefale.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Leste denne i dag. Den svarte til forventningene. Vakkert skrevet og uten klisjeer og sentimentalitet. Så fin teknikk hun bruker med å ikke legge alt åpent, men man forstår så godt likevel hvordan det hele henger sammen i hver novelle. Jeg likte spesielt tittel-novellen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

DemeterHegeMargretheTarjeiHarald KkriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundKirsten LundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeKjell F TislevollVegard BorgenRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikteEvaVegardBeate Kristin