Det er det jeg alltid har sagt - snikgeneralisering er farlig. Her får vi et innblikk i mange ulike "muslimske virkeligheter". Jeg leser og gjenkjenner mange følelser. Viktige innspill i både kvinne-, religions- og terrroristdebatter. Alle burde ha dette under huden før de uttaler seg skråsikkert om hva muslimske damer er/gjør/føler/mener!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

...og jeg kjenner at jeg blir ganske satt ut av en slik kommentarer. Jeg påbegynte et svar før 22.juli - men nå synes jeg det er enda større grunn til å svare. Her har altså du - en anonym dame brukt ganske mye tid på å lese hva jeg er interessert i. Så tillater du deg å bli ganske matt av alt dette du "MÅ" lese (selv om du tydeligvis ikke deler mine interesser). Dette er et sted for bokELSKERE, og det er meningen at vi skal dele bok- og leseropplevelser. Jeg kan gjerne innrømme at jeg er politisk interessert - og dermed blir også min lesning deretter. Jeg skriver kommentarene mine mens, eller like etter at jeg har lest bøkene, og har ikke tenkt at jeg skal variere kommentarene mine på en måte som gjør at folk kan "lese meg som en anmelder" med dertil egnet språkvariasjon.

Akkurat denne boka blir nettopp enda mer viktig etter 22.juli - fordi lærdommen derfra er at generalisering er farlig. Hvordan kan du påstå at boka er "misjonerende"? Den viser et mangfold, og det må da være interessant i seg selv?

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hvorfor gidde å bli matt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemann