I serien "Hva slags mennesker er nå disse bokelskerne?" er vi nå kommet til firtidsinteresser generelt. Går all fritid til lesing og/eller dette nettforumet, eller sysler dere med andre ting også?

Selv er jeg familiemann med barn som straks ikke er barn lengre, og med sport, hunder og friluftsliv som primære konsumenter av fritid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 65 svar.

Lesing er det jeg bruker mest tid på, ellers er det gitar, strikking, skriving, tegning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På fritida er det så mangt som skjer, men det vert litt keisamt etter ei stund, rett og slett fordi det er nesten rutine. Nuvel.

Det består av ein god del nettsurfing (bl. a. bokelskere), teikning (når eg ikkje har teiknesperre) og dataspeling. Ellers kan det hende at eg gjer kreative greier, som brodering og pittelitt sying, men det er ikkje ofte. Ut av ingenting kjem òg plutseleg lysten til å gjere litt reint i huset -- ikkje berre "åh, no må eg støvsuge, for no flyr hybelkaninane og formeirar seg", men "flytt på sofaen og la meg sjå kva som har lagt seg der, sånn at eg kan støvsuge han og skure golvet med grønsåpe!" Og så lukter det friskt, og huset vert glad.

Ellers er eg glad i å lese om språk. Eg er passe språkkunnig, men sabla lat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er fulltidsstudent, deltidsarbeidende og har to små barn (noe som sikkert kvalifiserer for et par årsverk, minst), så tiden er ofte knapp. Men når jeg har tid til meg selv (som regel etter 19) blir det mye film/serier, lesing, litt (for lite) trening og kos med samboern :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Andre fritidsinteresser hos meg er film, slektsgranskning, håndarbeid, politikk og samfunnsfalig ting.osv. Jeg er en person med mange interesser. Men det jeg nevner her er mine hovedinteresser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hae? finns det noe annet enn litteratur?

jeg er noksaa oppslukt av det. jeg leser boeker, skriver selv og studerer litteraturvitenskap. men joda, det finnes flere ting.

jeg gaar og gaar (baade i byen og i skog og mark), rir paa hest, danser i fylla og er litt av en hobbygourmet. av og til tar jeg meg tid til kjaeresten/samboeren min (han synes nok jeg leser?skriver for mye).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Studerer, reiser når jeg har tid og råd, ellers mye trening - styrke og Krav Maga for det meste, rir, fotball (tippeliga og nå dessverre adecco), sosiale greier osv :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg ikke tar meg av hjem og familie - og da særlig barna - så er nok lesing den hobbyen som tar mest tid. Men ellers så trener jeg relativt mye - styrke og kondisjon, og jeg elsker å reise samt planlegge neste tur. Liker også å invitere venner på mat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er med i styre og stell i PETANQUE, som er et fransk kulespill. Særdeles sosialt og veldig morsomt! Sjekk gjerne www.petanque.no

Ellers reiser vi mye rundt omkring, både i innland og utland. Med barn og fast jobb i tillegg er det rimelig travelt, i grunn...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kameratgjeng. Gutterier, film og spill. Ellers tegning i ny og ned, ser og spiller fotball, er tilskuer et vitenskapsteorietisk forum og prøver å få med meg noen av de urbane arrangement Trondheim har å by på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er nok av den ensidige sorten , når jeg ikke leser, løper jeg -)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg driver i grunn ikke så mye med fritid om dagen, jeg. Jobber med lesing og skriving og prøver å ta vare på familie og venner. Inbiller meg stadig at jeg skal bli flink til å spille piano og skrive nye sanger på gitar og lære meg latin og ta svart belte i karate og gå turer i skogen og rydde tid til å spille brettspill og kjøpe meg WII, men det blir nok ikke i år, heller, ser det ut til.

Det eneste jeg har klart å rydde plass til er å være hjelpeverge for enslige mindreårige asylsøkere. Det er fint, men jeg veit ikke om det kan regnes som en interesse, akkurat ...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det hørtes veldig spennende og givende ut å være hjelpeverge for enslige mindreårige asylsøkere! Hvordan gikk du fram for å bli det? Jeg har tidligere jobbet som lærer ved en skole med norskopplæring for barn og ungdom, og møtte mange enslige mindreårige asylsøkere. Skjebnene deres er fortsatt med meg i tankene og hjertet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det er både spennende og veldig, veldig givende. Det er ikke mye jobb heller, men den jobben man gjør er superviktig! Det er utrolig hvordan man med perfekt norsk og en viss forståelse for hvordan Norge virker kan forandre livene til folk med en telefonsamtale innimellom.

Ta kontakt med overformynderiet i kommunen din. Mange steder er det stort behov for verger. Hvis du som har erfaring med gruppa har noen tanker om hvilke barn du tror du kan gjøre en god jobb for, gir du bare beskjed om det, i alle fall her i Oslo tar de hensyn til sånt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det høres veldig givende ut også :) Takk for svar, skal ta kontakt med kommunen min! Takk også for inspirasjon til å gjøre noe for noen som trenger det så veldig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt det er andre som har tanker om mye en skulle ønske å gjøre, men ikke har gjennomført enda. Jeg har alltid tenkt at jeg skulle lære meg italiensk, male akvareller og spille et instrument og reise verden rundt, men det blir med tanken. Har også stor planer om å bli supersprek før jeg forfaller helt; heldigvis er det enda tid;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det går med mye tid til lesing, samt følge med på forumet her inne :)
Ellers er jeg glad i å skrive.
Elsker fotball og er generelt interessert i sport.
Trener masse og kan ikke leve uten å være aktiv. Elsker skog og mark, fjell og sjø.
Liker kulturting, teater, kino, utstillinger, konserter osv.

Artig å lese hva som interesserer dere :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hm, si det.

Jeg er litt lat og er ikke så veldig aktiv. (Sykler noen ganger i året, det må vel være min eneste form for trening og gåing til og fra bussholdeplassen).

Jeg bruker fritiden på å sitte mye ved datamaskinen. Da hører jeg på musikk (mye dyster musikk, death/black/symphonic/metal), men jeg er snill som et lam for det. Og jeg besøker mange faste bokblogger daglig, henger på bokelskere og i det siste har jeg også prøvd meg på goodreads (jeg lover å ikke svikte dere;), og jeg liker også å male. Har vært lite av det i det siste (er student), men når jeg har bedre tid så elsker jeg å male landskap (eller jeg prøver å få det til å ligne på landskap i hvert fall).

Liker jo også å være sammen med venner, men jeg må innrømme at jeg er veldig A-sosial (redd for smalltalk og veldig beskjeden). Så det er oftest de som må kontakte meg enn omvendt hvis vi skal finne på noe;) Jeg vet, jeg er kanskje litt sær også.

Er også glad i filmer (spesielt horror, eldre filmer fra horrorsjangeren) og tv-serier (gjerne på DVD/BD). Det er gjerne mørke serier med litt overnaturligteter i seg.

Ellers er jeg jo som mange andre glad i dyr. Har en katt (som fyller ti år i morgen) som kan å spille på sjarm. Han er veldig bortskjemt og får tre-fire forskjellige retter hver dag og han kommer og går som han vil:)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Skjønner ikke det her jeg. Det var tidligere en diskusjon her inne der heffalumpen5 spurte om man kanskje kunne ha utvidet info om seg selv på profilen sin. Dette skulle være frivillig å oppgi. Hennes forslag ble møtt med store protester. Men allikevel… Her er dere og legger ut om hva dere gjør på fritiden uten å tenke på at alt dette er søkbart i Google og andre søkemotorer. Ser ikke helt forskjellen jeg… Do enlighten me. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Noen av oss legger ut om en del ting OG tenker på at det er søkbart. Vil man absolutt finne ut om meg og hva jeg gjør utenom bokelskere, tror jeg man klarer det. Men så er jeg i likhet med mange samtidig en alminnelig kjedelig person, og det er vel grenser for hvor mye tid folk gidder å bruke på sånt om folk de ikke kjenner. Og om de gjør det, so what?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror ikke min hageinteresse og tv-slavetendenser er søkbare,hehe. Tenker folk trodde utvidet info var mer søkbare ting som foreninger/ lag en er medlem av, slekt, venner, jobb og annet, men du har et poeng;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må jo takke for det innlegget for har unektelig trukket den sammenligningen selv.

Var ikke den største diskusjonen her inne, men fikk i hvertfall hetede responser om at det på ingen måte var interessant.

Kanskje folk er redde for å bli stemplet som noe og satt i bås. Dette var ikke min hensikt. Men jeg ville absolutt syntes det var morsomt å kunne lage flere diagrammer av det slaget som finnes nederst på forsiden

Er det flere katteiere enn hundeiere som leser vampyrbøker for eksempel?

Hva er favorittbok nummer en blant de som elsker å gå i fjellet?

...

Men dette må være på et frivillig basis, og siden det er snakk om personlige opplysninger er det tydeligvis flere som har et sterkt behov for å verne om det. I sammenheng med denne interessediskusjonenen så må jeg trekke litt på smilebåndet. Det er tydeligvis interesse for å vite hva folk har som hobby alikevel...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Store protester" var vel å ta litt hardt i. Vi var en seks-sju stykker som ikke var særlig begeistret for ideen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg gjør (heldigvis?) noe annet enn bare å lese også! ;)

Jeg sysler litt med ulike typer håndarbeid. Først og fremst strikking etter at jeg tok opp pinnene for snart 2 år siden, men har også sydd diverse småting/klesplagg på symaskinen min tidligere. Sitter også en del ved datamaskinen og hører på musikk, surfer rundt og leser blogger og andre tidstyv-gjøremål. Liker også å bruke kreativiteten til å sysle med hjemmesidemekking og design, ved siden av "jobbingen" nå og da med boksiden min.

Jeg er også sammen med venner; går på kafe eller gjør ulike ting sammen eller tar en tur på byen hvis det faller seg slik. Kino og teater er også gøy, selv om det dessverre ikke skjer så ofte. Trener også litt, men det er vel mest "2 uker på - 7 uker av" må det innrømmes...

For å nevne noe mer spesielt så er jeg også sofasurfer-vert! Akkurat nå har jeg og søsteren min en fransk sofasurfer på besøk for tredje gang; det er ei jente vi møtte gjennom Couchsurfing.org i september i fjor da hun kom til Trondheim, og som nå har blitt en venninne av oss begge. Har også hatt en italiener, tysker, en franskmann og en fra litt mer eksotiske argentina innom oss. Det er kjempespennende å få lære om andres land og kulturer, og å få vise fram vår egen by og ikke minst presentere den norske kulturen. Ingen har sluppet unna den obligatoriske brunost-smakingen. ;)

Jeg er også opptatt av dyrevern, selv om det er mest "passivt" engasjement for tiden. Er støttemedlem hos både FOD og DB her i byen, men møter også ofte opp når de arrangerer loppemarked o.l. og prøver å støtte på den måten siden jeg f.eks. ikke kan være fosterhjem. Det hadde nok ikke mine egne tre kattelige høyheter likt noe særlig, hehe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Artig diskusjon. Jeg elsker å gå tur i skog og mark, telttur og fiske. Jeg er også en aktiv hobbyfotograf. Er veldig glad i å gå på kino, føler da at filmopplevelsen blir max da. Liker også å tegne og male, håndarbeid generelt. Ser endel på TV og har mange TV-serier jeg følger med på. Musikk er veldig viktig for meg, så jeg hører endel på musikk. Drev med ridning før, men måtte gi meg pga alergi, så det stoppet egentlig seg selv. Elsker dyr, så det hender at jeg passer to nydelige Engelske staffer. :D :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha lest svarene på ditt spørsmål er det litt artig å lese at mange bokelskere er opptatt av trening, tur i skog og mark, dyr og reiser. Det stemmer akkuratt med mine interesser. Har ikke lenger hund men har tidligere hatt to nydelige schâferhunder, og elsker dyr generelt. Bøker tar mye tiden bort fra tv-titting men elsker en god film, helst på dvd så kan jeg se den når det passer meg:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Interessant tema! Det meste av min ekstratid går med til våre to gordonsettere, trening av dem (og meg selv), jaktprøver og selvfølgelig jakt! Ellers er jeg aktiv i raseklubben og den lokale jff. Bøker blir en fin ”unnskyldning” for avslapping, men er også kjekt å ha med på telttur!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig hyggelig å se hva dere andre pusler med i fritiden. Selv er jeg bl.a. hobbyornitilog og fórer, teller og rapporterer om fugler på matbrettet og i kasser. Selv har vi 2 arapapegøyer som krever både stell og selskap. Jeg ser mye film, kun nyhetssendinger på TV og lytter til enkelte radioprogrammer på iPod og hører masse musikk. Forsøker å få med meg en del konserter og kunstutstillinger og gir mitt bidrag til å holde liv i den lokale favorittpuben. Pga lungesykdom har jeg lagt hundekjøring, fisketurer ol på hylla og erstattet det med pistolskyting. Normalt leker jeg cowboy 2 dager i uken.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Foruten familien og bøkene er det hundene som kommer i første rekke. Har to skjønne Mopser og ønsker meg fler, de er som potetgull, har man fått en må man ha flere. Drømmer også om egen kennel eller muligens et gamlehjem for hunder. Jeg ser en del filmer , mest i helgene med minstemann , ellers er jeg ikke glad i tv . Sykler, går turer , reiser en del utenlands med familien i ferier og skriver litt . Ellers er jeg glad i interiør, pusse opp og gjøre det hyggelig rundt meg. Også sitter jeg her da, og glooooor , men koser meg. Er ofte inne på sidene til andre som brenner for hjemløse hunder og katter . I det siste har jeg engasjert meg en del i gatehundene fra Romania , som trenger så sårt et hjem og tenker selv på om vi hos oss kunne fått et nytt familiemedlem derfra. Også har jeg noen spreke døtre som gjerne vil ha med meg på trenings sentrene , hvor hun ene jobber.... Uansett så går dagene , man har nok å fylle de med. Og nå er det sommer ,som skal nytes. God sommer til dere alle. Ta med dere boka , ut i solen.!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg trener karate og pumper jern. Jeg spiller også en del piano, da kun klassisk (mao, jeg spiller ikke popsvisker, og det er ikke på noe som helst tidspunkt synging med i bildet).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åjada, jeg gjør masse annet! Jeg er jo på biblioteket og i bokhandelen og på bokelskere og...

Neida.

Jeg har i alle fall en hund som spretter opp som et troll i eske når han merker (ser/hører/lukter - han får det alltid med seg på et eller annet vis!) at jeg finner bokmerket og legger boka fra meg, for da er det action.

Ellers liker jeg å høre på musikk, gå på konserter og teater, ta bilder, skrive... Men 100 leste bøker så langt i år sier vel at jeg bruker altfor mye tid på å lese likevel...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg føler jeg interesserer meg for så veldig mye rart. Mye som opptar tida mi. Bøker er jo en selvfølge. Men er også veldig glad i filmer og serier. I tillegg er jeg en kløpper til håndarbeid (strikking, hekling, brodering og hardangersøm for det meste). Jeg elsker å gå turer, har mat og musikk som lidenskaper, og jeg jobber for dyrs velferd. Også bruker jeg alt for mye tid inne på nettsamfunner hvor jeg diskuterer alt mellom himmel og jord.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg skulle gjerne gitt deg flere stjerner for ditt arbeid for dyrs velferd, men du får nøye deg med en. Dyrevelferd det er noe jeg også virkelig brenner for. Var inne på bloggen din og leste om kattene, så søte, og så fint at dere tok vare på Spike som bare kom til dere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi hadde ikke noe valg med det sjarmtrollet der. hehe. Vi har to hjemløse som kommer her og spiser også, håper å få temmet de nok til å omplassere dem. Har allerede omplassert en.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så fint at dere tar dere av dem, det finnes alt for mange drittsekker der ute. Jeg jobber frivillig hos Dyrebeskyttelsen, og den siste katten vi fikk inn hadde blitt brukt som levende fotball...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jobber litt for dyrebeskyttelsen jeg og. Men jeg reagerer kraftig når jeg er inne i kattehuset på all avføringen, så derfor er det ikke mye jeg kan gjøre. Så det føles godt å kunne hjelpe noen her hjemme også. Stakkars lille pus som dere fikk inn, jeg forstår ikke hva som får mennesker til å behandle dyr på den måten der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her går fritiden til så mye at det stundom ikke blir tid til en sølle bok. Et svart flygel sitter i hjørnet og flekker tenner, og det må temmes med nemme fingre. Chopin, Schubert, Beethoven, alle radbrekkes de i tur og orden. Ute venter en hage på å bli luket og gjødslet og snippet og klippet og plantet og vannet. Mat og vin blir det også, en spiser aldri bedre enn fra sitt eget kjøkken. Og så skal huset holdes pent og rent og fritt for kattehår som pus deler ut med rundelig hånd hvor hun enn beveger seg. Så er det selskap, teater, opera, konserter, feriereiser. Jeg skjønner bare ikke hvordan jeg har tid til å gå på jobben. Men der har jeg iallfall tid til å lese bøker!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Foto. Gaming. Rusomsorg. Film. Musikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har 3 aktive barn som holder på med idrett, og det går veldig myyyyyyyyyyye tid til det, men det er det verdt. Lesingen blir vel egentlig den eneste "hobbyen" jeg ha :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker, trening, søm/redesign, familie, hund.... Nok å fylle fritiden med - men ikke nødvendigvis i den rekkefølgen :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er boksamler og drar til hus ganske mange bøker, men siden barna har flytta ut har jeg 2 ledige rom :) så da så. Jeg leser mer nå enn tidligere, har valgt bort mye av tv-tittingen. Jeg går på treningsstudio 2 g pr uke, driver med frivillig arbeid. Er med i ei kulturgruppe som driver med mer enn bøker, vi går bl. a på kunstutstillinger, teater, kino o.l. I slutten av denne måneden skal vi se forestillingen "Jernbyrden" av Gabriel Scott.
Er glad i å gå og være i naturen, liker å fiske i sjøen, i ferskvann fisker jeg mest med makk og dobbe. Der finner jeg roen, kosen og spenningen om f. eks. dobben leer på seg....

Reising hører med, den franske Riviera med utflukter og rosé-vin, London med pub-besøk og fotballkamp. Oi, livet er herlig. Turen går nå snart til Roma.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å skrive, såklart :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lesing tar mykje tid, men det er då tid til andre interesser òg. Glas- og porselenmaling, lage ulike ting av glas (englar, fuglar, fiskar, smykke mm). Elles har eg gått på nokre kurs i italiensk, og prøver etter fattig evne å halde kunnskapen ved like. Har òg planar om å friske opp fransken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg går endel tur i fjellet og bruker noen timer på annen trening i tillegg. 1 hund og 2 katter samt 2 hjemmeboende "barn" (når kan man forlange at ungene skal flytte ut egentlig..??..) krever også sitt. Og så har jeg et "samfunnsnyttig" verv som jeg bruker en del tid på, samt putler litt på som kursinstruktør i f m vervet mitt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Putler var da et utrolig sjarmerende ord.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Putle er det samme som pusle. Margaret Skjelbred har gitt ut ei diktsamling som heter Vi puslær oss framover. Hvis man pitler seg hjem, tror jeg man legger vinn på at det skal gå fort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En venninne av meg bruker putle om å gå:
"Nå får jeg putle meg hjemover"!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I Bergen putler de med litt av hvert. Kan bety noe sånt som "å holde på med". Bruker selv ikke dette ordet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe. litt vittig å lese om andres ord som er særegne der man kommer fra. nå vet jeg ikke hvor venninnen din holder til, men på min kant av landet er det mange som bruker ordet pitle når de skal gå: "nå får jeg pitle meg hjemover!".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje det er pitle hun sier?? når jeg tenker meg om...
Oslojente med aner fra Vestlandet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er nordfra og jeg har også hørt uttrykket "putle" brukt her oppe, selv om jeg aldri selv har brukt det...

..nei, nå får jeg putle meg hjemover..... Jeg innbiller meg at når man "putler" så rusler man/går sakte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

kanskje hun har lagt litt "oslo" i det, sånn at hun plutselig har laget et nytt ord? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg putla meg heimøve, men eg pitla bær ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det går mest i trening, løping, langrenn og orientering. Spiller bridge en gang i uka. Ser på fotball, både live og på fjernsyn. Resten av tida tilbringes i lag med familien

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva blir neste kapittel i denne serien??? Ok, mine interesser, usj, det er ikke så vannvittig mye utenom lesning, men noe er det jo. Jeg har hund og er mye ute i skog og mark, fotograferer litt. Liker å se en god film hjemme i sofakroken sammen med bikkja. Ellers så har jeg en husbond som liker musikk (Beatles), så det går litt tid til musikk også. Ellers så har jeg barn og barnebarn som jeg naturligvis er ganske så opptatt av. En annen ting er tid til tankespinn og filosifisk fordypning. Og om det ikke var nok så har vi en hage som trenger stell, luking og annet som hører sommeren til. :o) Litt tid til håndarbeid blir det også, strikking og lesing går fint sammen.:o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utenom lesing så samler jeg på bøker, tegneserier, filmer og stæsj fra sci-fi filmer i tillegg til sverd. Er også amatør naturfotograf, speilrefleksen og jeg tar oss noen turer rundt i distriktet nå og da. Ser også en del film/tv-serier, da helst på dvd/bluray/kino da jeg som regel ikke gidder å sitte pal foran tv'n til et gitt tidspunkt:)

I tillegg er jeg hobbygrubler/filosof, medlem av Star Trek fanklubben i Norge og nestleder i lokallaget av nevnte fanklubb. Blir også litt skriblerier innimellom samt at katta kommer og avbryter de andre interessene fra tid til annen:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lesing er nok bare en liten del av livet og fritiden min. Jeg har ikke ro nok til å sitte stille alt for lenge, så da sysler jeg med andre ting mellom leseøktene. Jeg er en dyreelsker, har selv to(nå tre) hunder og to marsvin. Det nyeste familiemedlemmet vårt er Aurora, valp av vår hund Angel. Aurora er bare to måneder, så mye av tiden vår går til henne og hennes bror som ikke er blitt solgt enda og som vi derfor har hos oss enda. Utenom det, så driver min svigermor kennel, hvor da våre hunder kommer ifra. Rasen er Cavalier King Charles Spaniel. Jeg er på kennelen en del, passer hundene og steller de:) Utenom dyr, elsker jeg også matlaging og baking. Så jeg er ofte å finne på kjøkkenet nedsølt i mel eller sauser:p Og tilslutt må jeg nevne at når jeg likevel sitter på rompa og ikke har en bok i hånda...så ser jeg en del på tv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Mykje interessant sosiologi her. Lurer på kva det neste blir ...

Eg har tid til andre aktivitetar enn litteratur og språk. Fyrst og fremst familien, medrekna katta, og mat og vin - det siste - det siste, vinen, altså - berre i helgene. Eg trener etter måten mykje; det er fordi ryggen krev si tid i treningsstudio (med lydbok) og svømmehall (utan lydbok - kunne ikkje nokon finne opp eit eller anna her?). Og eg liker betre enn dei fleste å gå tur i skog og fjell - og då høyrer eg ikkje på litteratur. Litt film (fransk, spansk, italiensk, latinamerikansk) på kino og dvd. Fjernsyn blir berre brukt til å sjå filmatiseringar av litterære verk, anten som eige program eller - aller helst - på dvd. Ein del teater og kunstutstillingar blir det, men her er eg kresen. Frimerkesamlinga dreiar seg stort sett om merke med litterære motiv: Forfattarar og personar i dei litterære verka. Dette er veldig morosamt!

Elles skriv eg. favorittsjangeren er brevessayet - lange julebrev til familie og venner, med utgangspunkt i bøker eg har lese sidan sist.

Og reiser: Roma, Skagen, København, Paris Granada, skotske øyar, Irland - og Roma, Roma, Roma.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

I disse tider er det hage, planting og blomster det går mye i. Ellers er jeg nok glad i spennende og tankevekkende serier på tv + reality (interessant og veldig flaut å se folk utlevere seg på tv,hehe). Liker også film, reiser og å tilbringe tid med familien min og gode venner. Oppussing/ interiør er vel også en interesse jeg har.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min store lidenskap er kunstløp, men så gammel som jeg er nå så blir det mest til å se på og ikke utøve. For meg er det vel anvendte penger og feriedager å reise til et mesterskap et eller annet sted. Reising er en annen lidenskap, men for meg holder det ikke med en chartertur til Mallorca. Det er storbyene i Øst-Europa som roper høyest, men andre litt sære og/eller utilgjengelige steder kaller også. Kanskje er det på grunn av denne hobbyen jeg er glad i å lære språk, og jeg har nok ganske lett for det også.

Ellers bruker jeg mye tid på vennene mine, dyr av alle slag, spesielt katter siden jeg eier en og de er en del av jobben min, jakting på funn fra første halvdel av 1900-tallet som passer inn i vintage-samlingen min og frivillig arbeid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I tillegg til litteratur, elsker jeg film, blogging om film og litteratur, musikk, fotografering, reiser, familien min, dyrene våre (hund & katt), mat og vin. Jeg må nok betegnes nærmest som analfabet når det gjelder TV, med unntak av nyhetssendinger (som i grunnen mest ses på nettet). Et nærmest ikke-eksisterende forhold til TV´n utover at den egner seg godt for å se filmer, er en dyd av nødvendighet for å få døgnet til å strekke til. ;-) Og helt til slutt må jeg selvfølgelig nevne hagearbeid, som krever MYE på denne tiden av året. Men med en lydbok på øret, går arbeidet unna som en drøm!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bruker mye av tiden på lesing, men er også en tv-slave. Følger med på de fleste serier, enten det er dokumentarer eller humorshow. Prøver også å få tid til litt smykkelaging eller annet håndarbeide.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her går det i amatørteater og diverse oppgaver i lokalsamfunnet. I tillegg er hytteliv og turer til varmere strøk høyt prioritert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fotografering, og nå når guttungen ser ut til å flytte hjemmefra tenkte jeg å ta opp igjen musikken. Spiller gitar og tangenter, og har allerede kjøpt meg et keyboard og en klassisk synth. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristina