Langt mer enn en reiseskildring!
Finne beskriver mennesker og steder, fletter inn historie og mytologi. Illustrerer stoffet med sine egne tegninger. Her er det mye å hente!
Tror sannelig denne skal få bli med når jeg selv reiser til Kreta om et par uker :)

Jeg har forresten et godt forslag til, Min greske verden av Mary Theophilakis. Forfatteren er norsk og gift med en greker. Hun har i lange perioder bodd i Hellas og står med et ben i hver kultur. Hun kjenner landet fra innsiden, samtidig som hun har den distansen som skal til for å se landet og folket. Skildringer tatt på kornet! Dette er en bok som burde ha fått mye større oppmerksomhet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Siden jeg planlegger å bosette meg i Hellas i fremtiden tror jeg nok "Min greske verden" er midt i blinken for meg :) Hjertligst takk for tips igjen Lillevi :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, hvis du gjør det, bør du absolutt prøve å skaffe deg "Min greske verden"! Ønsker deg masse lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandKirsten LundSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertybreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine Sundal