Et ønske som har litt med dette å gjøre: Jeg har av og til lest utgaver som ikke er i bokdatabasen, og syns det er dumt at når jeg registrerer en ny utgave av en bok som allerede finnes der, så kan jeg ikke registrere dette. Dermed kommer ikke diskusjoner, sitater o.l. fra de utgavene som allerede er registrert opp på min utgave.

Jeg kunne ønske at det var mulig å registrere at den boka man legger til er en ny utgave av en allerede eksisterende bok, og at sitater/diskusjoner/lister dermed blir felles for denne og de andre utgavene. Dette behøver, slik jeg ser det, ikke å få konsekvenser for andre enn den som registrerer den nye utgaven, denne kan fortsatt være "usynlig" for de andre. (Hvis det ga mening?)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja det hadde også vært kjekt, det er jo kjedelig å gå glipp av alle diskusjoner og sitater fordi man har lagt inn den versjonen man faktisk har lest.

Ja det gir mening. Jeg vil heller ikke tro at dette trenger å få konsekvenser for de som har de andre utgavene i sin samling.

Jeg har noe av det samme problemet. Denne lydboken skal jeg begynne på nå. Det hadde jo vært fint å slå den sammen med de andre utgavene av A Game of Thrones, i stedet for at det nå blir enda en utgave som bare finnes i én samling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristina