Jeg vil anbefale Conn Igguldens serie Keiseren. Det er fire bøker som er basert på Julius Cæsars liv. Meget spennende lesing!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Gaven blir Keiseren av Conn Iggulden!
Siden disse bøkene nå bare finnes i pocket, og vi er to par om dette, får hun like godt alle fire:
Romas porter
Kongers død
Sverdets mark
Krigens guder

Tusen takk for flotte forslag! Det er vel unødvendig å fortelle at mange av disse også havnet på min egen ønskeliste :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så gøy! Et meget godt valg ;) Jeg gleder meg veldig til å lese disse bøkene igjen, og jeg leser sjelden bøker flere ganger (vil beholde magien fra første gangen ;). Men disse bøkene er bare alt for gode til å bare bli lest en gang ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stiller meg så absolutt bak den anbefalingen :) Igguldens serie om Gengis Kahn er også veldig flott. Valerio Massimo Manfredi har skrevet en serie om Alexander Den Store. Har lest bare første boken, men så langt er jeg storfornøyd :) For et annet perspektiv på Alexanders krig mot perserne så vil jeg anbefale Memnon (husker ikke forfatteren i farta, men du finner den i boksamlinga mi), Den handler om Memnon fra Rodohs som sloss på persernes side. Ellers så vil jeg på det varmeste anbefale Steven Saylor sine bøker Roma og Imperiet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kom også på de to bøkene om Kleoptara av Margaret George: Nilens datter og Dronning av solens rike. Veldig fine bøker syns jeg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres lovende! Takk skal du ha!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine PedersenHarald KTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik Vale