Hva med Shantaram av Gregory David Roberts? Storyen er riktignok ikke fra Hellas, men handler om en kriminell som reiser til India. Veldig god sommerlektyre hvis du ikke har lest denne før.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja Shantaram har ligget på vent hos meg ganske lenge nå. Som jeg sa nedenfor her et sted så klarer jeg ikke å lese bøker som er på en hype, men nå har det jo begynt å roe seg rundt denne så kanskje den fortjener å bli tatt fram nå :) Takk for tips Tonje :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, så du skreiv det i stad. Jeg leste den på den tida da den ikke var så veldig kjent enda. Sommeren for 2 år siden. Den var kjent, men ikke så kjent at alle snakka om den etc. Den er populær, men blir ikke snakka like mye om som tidligere. De fleste som ønsker å lese den, har nok lest den nå. ;)

Bare hyggelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalVannflaskeKaren PatriciaKirsten LundIngvild SBjørg L.Silje HvalstadHanne Kvernmo RyeStine AskeHarald KSolveigReidun SvensliAnne Berit GrønbechMonica CarlsenmgeBeathe SolbergLars MæhlumLinnEgil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenBertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG L