Boka er helt ny, og jeg har ennå ikke lest den, men gleder meg vilt til å få den i hus. Dette er et helt spesielt oppslagsverk, som er krydret med enda mere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette er en herlig bok. Jeg har bladd mye i denne og lært meg enormt mye om krydder. Får lyst til å reise rundt i verden og utforske mer, for dette er et kjempespennende tema.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå har jeg endelig fått boka hjem. Dette er virkelig spennende lesning om krydderets historie, og om mange krydder jeg aldri har hørt om en gang. Matlaging vil nok få en ny dimensjon. Det vil nok ta tid å få lest denne fra perm til perm.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein