Jeg hadde store forventninger til denne boka, men må si de ikke ble innfridd. Temaet er viktig og boka var fengende fra tid til annen. Allikevel ventet jeg litt på å bli ferdig med den. Jeg satt flere ganger med et inntrykk av at forfatteren brukte grusomme og sjokkerende hendelser for å holde på meg, men situasjonene rant litt bort i sanden. Jeg fant ikke persongalleriet troverdig og noe sier meg at forfatteren er bedre på afrikansk historie enn han er på psykiske følger av traumer. Syns hovedpersonene var i overkant oppegående og reflekterte ifht. de traumene de nylig var blitt utsatt for. Greit å ha lest boka, men jeg kommer neppe til å lese den igjen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig, jeg likte overhodet ikke språket og irriterte meg i hytt og pine over f.eks hovedkaraketeren. Synes det var tungt og kronglete å lese og lengtet etter å bli ferdig med den.........en av de dårligste bøkene jeg har lest. Slike bøker bør være overbevisende, det var ikke denne!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie