Jeg elsker denne boka!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Eg og! Las den første gang som tenåring, og les den framleis med jamne mellomrom, no stort sett på engelsk. Har du lese "God natt, Mr Tom" av samme forfattar? Eg er veldig glad i denne boka og.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

nei, den har jeg ikke lest. skal innom biblioteket på tirsdag, da skal jeg se om de har boka der. takk for tipset :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste denne som tenåring og elsket den, fant den igjen her om dagen og vurderte en gjenlesing. Men God nett Mr. Tom har jeg ikke hørt om, så nå ble jeg nysgjerrig. Hvordan er den i forhold til En liten sang om kjærlighet? Den skal jeg sjekke ut. Det er ikke så mange ungdomsbøker jeg tar meg tid til å lese, men den kan jeg nok vurdere. Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"God natt, Mr Tom" har og handling frå andre verdskrig. Den handlar om ein gutt som blir evakuert frå London og havnar hos ein eldre enkemann. Både guten og enkemannen har opplevd mykje, og eg blir like rørt og gripen kvar gang eg les denne boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka er å få kjøpt som lydbok frå NRK. Det er høyrespelet som KjellG skreiv om. Gripande bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, og eg gløymer aldri dramatiseringa av boka i Laurdagsbarnetimen, for musikken stod så godt til stemninga i boka og skodespelarane spelte så godt. Jo, eg var vel vaksen då serien gjekk, men heldigvis hadde eg ungar som alibi for å høyre på ...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Høyrespelversjonen har eg aldri fått med meg, men eg har eit vagt minne om at eg har sett utdrag frå ein film med bakgrunn frå denne boka. Denne boka likar eg så godt, at eg treng ingen ungar som alibi for å lese den :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal se om jeg kan finne den boken, den høres både hyggelig og trist ut på samme tid. Tusen takk for tipset!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karamasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud Husevåg