Jeg gir ikke terningkast. Jeg er ikke så glad i konseptet rett og slett. Og siden det kun er snakk om antall øyne på tergerningen her, uten noe tekst til, så blir det helt meningsløst for meg. Man kan jo argumentere med at det kan hjelpe andre her inne til å finne bøker andre har satt pris på, og det er forsåvidt sant :) Men for meg blir det feil. Og mine kriterier for hva som gjør en bok god kan jo være langt unna andres. Nå tenker jeg ikke på smak, men hva som skal til for å glede meg som leser, uavhengig av sjanger. Noen ganger hender det jo at jeg setter umåtelig stor pris på en bok på grunn av minnene som ligger rundt den og ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig i at et terningkast vil være subjektivt, det vil uttrykke hva jeg mener om boken, en 4er for meg vil ikke nødvendigvis bety det samme for en 4er for deg. Det er vel det som gjør det så vanskelig... Men jeg klarer ikke å la være. Det er en funksjon om en måte jeg kan si noe raskt og enkelt om bøkene jeg har lest. Det er ikke alltid tid til å skrive om den, men et terningkast tar jo ikke så lang tid å slenge på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke sant :) Og for de som ønsker å bruke dem er jo terningskastene en flott mulighet her inne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Agnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidi