Detta var berre elendig...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Uenig med alle, tror jeg er en god del yngre enn alle dere, og dette er en av mine favoritter.språket er da ikke ille det, er det vel? I hvertfall ikke i følge meg.. Men alle har jo sin mening om det da...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg veit ikkje heilt kva eg skal seie. Sjølv må eg innrømme at eg har lese ein del av dei, så noko måtte det vell vere som eg likte. Men språket, fysj! Det vart for barnsleg for meg i alle fall. Det er ei god stund sida eg har opna dei bøkene no, og trur ikkje eg gidd å ta meg tid til å lese fleire av dei heller. Liker boktipsa nedanfor her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er det dårligste jeg har lest på ÅR og DAG! Språket er elendig og innholdet er kvalmende dårlig. Jeg har skrevet om boka her: http://knirk.wordpress.com/2010/05/02/merket/

Og det ble en del diskusjon i kommentarfeltet gitt. :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elendig synes jeg ikke akkurat boken var, men ble ikke direkte imponert. Synes det var grei underholdning, ganske bra handling og driv i boka, men likevel er språket utrolig teit til tider, og veldig barnslig...og det er litt lite troverdig egentlig. Har du lest de neste bøkene? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikkje lest dei neste og har ikkje planer om det heller. Mykje anna ungdomslitteratur/ vampyrbøkar som er betre. Les "dødslekene"-triologien av Suzanne Collins no og det er spennande :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har alle bøkene stående i bokhylla, og jeg driver vel på en måte og leser Untamed (nr 4), men det har jeg gjort siden i vinter, og har ikke kommet så veldig mye lenger....enig, det er mye andre serier som er mye bedre! Dødslekene, ah, det er en av de beste seriene jeg vet om! og så må jeg ikke glemme Vampire Academy! :D Den er amazing. Har du lest den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikkje lest dei, men eg skal merke meg tipset ditt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg leste fire bøker berre fordi dei var lettleste og fordi eg kjeda meg i ferien. Eg var ikkje imponert. Det blei berre verre og verre. Eg orka ikkje lese ferdig serien, noko eg vanlegvis gjer, fordi eg ikkje likar å slutte av midt i ei handling. Det var rett og slett pinleg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_Meson