En urolig leseropplevelse. En underlig følelse dirret under overflaten hele tiden mens jeg leste…Hvorfor er jeg så opptatt av å bli ferdig med denne historien? Det var ikke pageturner på samme måte som en handlingsmette action-thriller. Men det var det ubehagelige som drev meg videre. Dette skriver hovedpersonen (læreren Pierre) til sin søster på slutten av boken: ”Jeg vurderer å forlate skoleverket, og si opp når skoleåret begynner igjen i september. (…) Som det blir sagt av en av personene i en engelsk roman jeg holder på lese: ”Det er uten tvil ikke noe som er vanskeligere enn å prøve å virke oppriktig når ens hjerte er knust.” Og oppriktighet, hvor forferdelig dette ordet enn måtte virke på deg, er tross alt grunnlaget for all undervisning. Man klarer ikke late som særlig lenge.”

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

"En urolig leseropplevelse" var godt sagt. Og ikke så lite ekkel, vil jeg tilføye. Ikke før var man tilbake i en slags normaltilstand, før det kom et nytt tilbakeslag, og helt til jeg nærmet meg slutten av boka, var jeg i tvil om hvorvidt det var Pierre eller elevene hans det var noe muffens med. Creepy!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLillevi