Jeg er enig med Marit her. Jeg synes dette er den beste boken hans (av de jeg har lest). Til tross for at dens tidvise groteske innhold, er den langt fra så depressiv og pessimistisk som No country.. og The Road. Men man må forholde seg til en del ubehagelige problemstillinger underveis, og etterpå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Du har kanskje tillagt meg et litt mer positivt syn på boka enn jeg mente å gi uttrykk for. Svaret mitt til trådstarteren var egentlig en aldri så liten refs: Når man ber folk styre unna ei bok, synes jeg man burde begrunne det og ikke bare utbryte "Æsj!"

Jeg syntes også både hovedpersonen og historien var frastøtende, men det trenger jo ikke bety at boka mangler litterære kvaliteter. Av og til SKAL vi konfronteres med ting vi vemmes ved.

Når det er sagt: Grensetrilogien er bedre - MYE bedre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine VictoriaKirsten LundAlice NordliLailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja Solemdal