En grusom bok fra en ellers fengende forfatter. Mer er det ikke å si om denne boka, bortsett fra: styr unna! Æsj. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg er enig med Marit her. Jeg synes dette er den beste boken hans (av de jeg har lest). Til tross for at dens tidvise groteske innhold, er den langt fra så depressiv og pessimistisk som No country.. og The Road. Men man må forholde seg til en del ubehagelige problemstillinger underveis, og etterpå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har kanskje tillagt meg et litt mer positivt syn på boka enn jeg mente å gi uttrykk for. Svaret mitt til trådstarteren var egentlig en aldri så liten refs: Når man ber folk styre unna ei bok, synes jeg man burde begrunne det og ikke bare utbryte "Æsj!"

Jeg syntes også både hovedpersonen og historien var frastøtende, men det trenger jo ikke bety at boka mangler litterære kvaliteter. Av og til SKAL vi konfronteres med ting vi vemmes ved.

Når det er sagt: Grensetrilogien er bedre - MYE bedre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns tvert imot det kunne være ganske mye å si om denne boka. Hovedpersonen er riktignok ikke helt god, men det er vel ingen grunn til å ta avstand fra historien? Hva er det som får deg til å fraråde andre å lese boka?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beklager, har ikke vært her inne på lang tid. Og beklager at jeg fraråder folk å lese denne boka. Jeg kjøpte boka med åpent sinn, og noget nysgjerrig pga den hadde vært bannlyst en gang. Jeg fant historien grusom og egentlig bare ekkel, uten annen agenda enn å provosere og opprøre. Som jo forsåvidt er en grei agenda, da ikke alle bøker skal handle om hygge eller overfladisk spenning. Alle er vi forskjellige, og denne boka ga ikke meg noe annet enn kvalme. Jeg respekterer at den gir andre noe mer :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibeke