Må beklageligvis sette denne boka i "avbrøt" inntil videre. Kjenner igjen de kvalitetene du nevner med brilliante person -og miljøskildringer, men det ble desverre ikke nok for meg. Koste meg veldig med boken en stund, til jeg fra 200-300 siders lesning følte historien begynte å bli en smule forutsigbar. Har på ingen måte avskrevet boken helt, og det blir nok til at jeg leser den en gang jeg har bedre tid:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Og da er den lest:)
Det flotte språket var der jo hele tiden, men synes handlingen tok seg veldig opp fra der jeg slapp sisst. Slutter meg egentlig til mye av hyllesten av boka, men den ga meg fortsatt ikke det sjelelige inntrykket som skal til for at jeg skal gi den en sekser:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielVannflaskeConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenElisabeth SveeLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11Nina GAnne-Stine Ruud HusevågIvar SandGrete Aastorp