Boken bør være akkurat så tykk at den får plass mellom to permer.

Det er det viktigste, som tydeligvis også bokklubben har skjønt til slutt. De hadde tidligere en lei tendens til å dele opp bøkene for å tjene mer penger. Prisen var lik pr bok, så en bok delt i to var dobbelt innbringende som en "udelt" bok.

Noe som gjorde at du for de populære bøkene fikk en bok som fikk plass mellom FIRE permer, og DET var da i mine øyne en bok som var litt for tynn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nå som eg les Tårnet av Uwe Tellkamp og er i ferd med å pådra meg store skader i nakke- og skulderregion av å liggje på ryggen å halde boka si vekt opp framføre meg, skulle eg ønske dei ikkje hadde slutta med det.

Men eg har jo fått lesebrettet mitt nå, så problemet er vel eigenetleg løyst, med tanke på at eg framover kjem til å lese mursteinar i eit anna format enn på papir.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skjønner problemet, og ser at det kunne være praktisk av og til.

Min "bokklubbverden" fra "den gang da" handler stort sett om Robert Ludlum hvor jeg fikk en bok, kom akkurat passe inn i handlingen, og så måtte jeg vente 29 dager på neste bok. Og det har aldri helt passet med min lesestil. (Jada, jeg kunne ha lagt boken til side i 30 dager og så lest begge etter hverandre, men DET er jo nesten helligbrøde).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil