En søt bok med enkle oppskrifter på magi...
Søte historier og boka er veldig lettlest, var ferdig lest på en time.
Tusen takk for tipset. Skal se om jeg finner boken :) Leser alt jeg kommer over om andre verdenskrig.
Husker at jeg leste denne boken første gang på ungdomsskolen.
Da jeg først begynte på boken syntes jeg den tok opp mye av det som er skrevet i boken Kjære Margit !, men det viste seg at damen hadde mange ting i denne boken som jeg ikke viste om henne. Boken var lettlest og Margit har faktisk levd et intressant liv. Som flere av dere var det ved lesing av Isfolket min bokintresse for alvor ble vekket.
Denne boken er veldig populær hos 2 1/2 åringen vår. Her må det synges med den stemmen man har....
Jeg har kjøpt 4 bøker på qxl.no forige uke. 1. Svein Hasle - Mot sammenbruddet ( Norsk soldat på Østfronten 1943 - 1945 ). 2. Sigurd Senje - Glemt soldat 3. Kjell Fjørtoft - Veien til Østfronten ( Krigens mange ansikter ) 4. Kristian Ottosen - Kvinne leiren.
Dette heftet gir en grundig innsikt fra militært ståsted på hva som skjedde under slaget om stalingrad. Flotte bilder og illustrasjoner. Jeg lærte mye fra dette heftet.
Husker at jeg fikk denne serien i julegave fra min tante med familie. En bok hvert år :) ÅÅÅ, som jeg gledet meg til neste jul når boken var lest.
En bok jeg tar frem hver gang vi har barneselskap i huset. Boken er arvet etter svigemor og jeg bare elsker den....
Vi har denne boken i forskjellige utgaver. Ungene bare elsker den. Anbefaler lydboken på det sterkeste. Den er god å ha med i bilen :)
Guttene våre elsker denne boka. Tror jeg har lest den minst 200 ganger. Ofte 2 ganger per kveld.
Jeg elsket den også. Liker faktisk hele serien. Har du lest Midnight Sun: Edward's verson av den første boka ?
Husker denne boken godt. Den forbinnes med hyggelig høytlesning av min far til mine brødre og meg på kveldene. Den vil alltid ha en stor plass i mitt hjerte.
Har heller aldri glemt boken, selv om det må være over 25 år siden jeg leste den første gang.
Mordet på Robert Kennedy er en av de ellve sakene fra amerikansk kriminalhistorie Erik Sletholt presenterer i sin bok "Hvorfor ble de dømt?". Her kan man blant annet lese om den psykopatiske massemordersken Jane Toppan, en beskjeden sykepleierske som i slutten av forrige århundre begikk omkring 100 mord. Forfatteren har studert saksdokumentene om den norskfødte Bell Gunnes som samlet seg en formue ved å drepe sine beilere med slakterøks, for siden å forsvinne sporløst. Et av kapitlene tar for seg det grufulle blodbadet i filmstjernen Sharon Tates luksusvilla i Hollywood, hvor fem personer ble brutalt myrdet.
En populær bok hos ungene. Spesielt stas er det å trykke på lydknappene, når man har åpnet en luke.
Mye politikk, har lært mye om fremskrittspartiet. Men boken var tunglest.
Boken er en rystende og ærlig skildring av et ulykkelig folk - om konsentrasjonsleire og gasskamre under krigen, om slekters utryddelse, om et hardt tilkjempet statsborgerskap, og om en kummerlig tilværelse i camingvogner og arbeidsbrakker. Det er en historie om angst, om diskriminering, forfølgelse og ydmykelse. Men også om et sterkt og egenartet gruppesamhold, fremmedartet kultur og særpregede tradisjoner. En av få bøker som tar for seg de "Norske" Sigøynernes historie om holocaust.
Jeg likte også filmen bedre enn boka. Men kanskje det var fordi jeg hadde sett filmen først. Jeg irriterte meg også over språket.