For en dame, og for et liv på godt og vondt. Hun skriver lett og fengende, slik alle hennes bøker er skrevet. Det hoppes frem og tilbake mellom årstall og hendelser, som gjør at det er godt driv gjennom boka. Margit Sandemo med sin Isfolket serie er grunnen til at jeg i dag elsker bøker, så for meg er denne dama bare helt enorm :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, for en dame - og for et liv!
Tok fram boka tidligere i kveld, og jammen tror jeg ikke den blir utlest før jeg hopper i seng. Lett og levende skrevet, det går unna til tross for (eller kanskje nettopp på grunn av?) alle omveiene og avstikkerne og hoppingen hit og dit i både nåtid og fortid.

Man kan mene hva man vil om bøkene hennes, damen selv, hennes syn på skytsengler og religion og overnaturlige evner, men det er litt av en fascinerende og fargerik dame å bli kjent med.

Isfolket var en viktig bidragsyter for min bokinteresse også. Enten det er sånn eller slik når det kommer til hva man mener kvaliteten på bøkene er; så er det utrolig mye leseglede som er spredd fra hennes gamle, trofaste skrivemaskin opp igjennom årene.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg er så enig med deg. Ble faktisk misunnelig på henne og ønsket at jeg var 85 og like sprudlende :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Da jeg først begynte på boken syntes jeg den tok opp mye av det som er skrevet i boken Kjære Margit !, men det viste seg at damen hadde mange ting i denne boken som jeg ikke viste om henne. Boken var lettlest og Margit har faktisk levd et intressant liv. Som flere av dere var det ved lesing av Isfolket min bokintresse for alvor ble vekket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.