Låner man så forventes det i utgangspunktet at man returnerer det tilbake til eieren.
Jeg liker å behandle mine bøker pent. Salgsvaren er kun å få kjøpt innen noen få år og blir sannsynligvis ikke gitt ut flere ganger etter pocket-utgaven har nådd markedet. Av og til kan man få nytt eksemplar på antikvariater - her går det mest på hell og lykke.
Selv har jeg gjort meg opp en mening om ikke låne bort bøker, kanskje til min barndomsvenninne for hun leverer boken kvikt tilbake. Men, nei, ikke til bekjente eller familie - har lært det tar for lang tid før jeg får den tilbake av ulike årsaker. Liker ikke å mase jeg heller. Låner man en bok så begynner taksameteret å gå så snart man har kommet inn dørene hjemme.
Takk. Der minnet du meg på base-teen. Har selv brukt den fra tid til annen. Ved inntak av noe bitre matvarer i salaten (f.eks. løk, Ruccula osv.) hjelper og styrker leveren.
Takk. Har nå lagt de til i min huskeliste.
Det kan jeg godt tenke meg. Lærte på Tonsåsen at det syreoverskuddet leveren ikke klarer å ordne opp i lagres i muskulaturen.
Hvilken kognitiv terapi bok er det? Sitatet likte jeg og er faktisk en leve-regel.
Selv er jeg et brødmenneske og ingenting får meg til å kutte ut det. hehe det hele kommer an på hva man har på skiven. Eller om man har pålegg med brød på eller omvendt.
Takk. Det var det informative som jeg fant var viktig for oss alle. Denne linken jeg henviste til visste jeg ingenting om før jeg ble gjort oppmerksom den i et helt annet forum enn her på nettet. Når jeg ikke visste om denne info så tenkte jeg at mange andre heller ikke hadde fått den med seg. Det er greit med det man vet, for det kan man gjøre noe med.
Jeg har ikke lest noe av denne forfatteren. Noen forslag?
Tillater meg til å henvise til syre-base-balansen på nettet for å få info om hva som ligger bak dette begrepet. Som sagt så har jeg ikke vært borti lavkarbo og ikke jeg satt meg ned og lest noen bok om dette heller. Men den siden jeg henviser til mener jeg har viktig info, om man vil gjøre noe mer utav det - ja det blir hver og en sin avregning.
For de aller fleste tror jeg at lavkarbo ikke passer, men for noen passer den helt fint. Slikt vil det alltid være. En avis kan ikke annet enn å informere om faktumet om hva som kan skje ved å bruke en diett som egentlig ikke passer. Å hive seg på en populærbølge innen dietter, kan få store følger som avisen viser til. Derfor valgte jeg å henvise til den her på nettet. Ikke alle leser VG eller Dagblad hver dag - kanskje kun lørdagsutgaven. Informasjon fra en avis rekker lengre enn andre forum og på kortere tid.
Kanskje ikke, men i nesten hvert bibliotek her på nettet inneholder også kostbøker/kokebøker - som også er bøker. Da må en slik diskusjon måtte gå an av og til når info går direkte på helse. Diskusjonsforumet "om litt av hvert" må man kunne få lufte sine ventiler vedrørende lavkarbo også for det gi ganske så store utfall til det verre for de fleste. For noen vil den passe helt perfekt.
Når man slutter å røyke vil vekten gå litt opp for kroppen tar til seg mer næring. Det finnes som du sier fetere fiskeslag. Men må ærlig innrømme at jeg aldri har tellet kalorier eller gått på noen form for diett. Jeg ville ha gått til en ernæringsfysiolog for å få råd, det er faktisk en investering i egen helse. Høres ut som du er dyktig på kjøkkenet
Det du sender ut - kommer tilbake
Det du sår - høster du
Det du gir - får du
Det du ser i andre - finner du i deg selv
Husk:
Livet er som et ekko
Det kommer alltid tilbake til deg!
Gikk det ikke en TV-serie basert på boken?
hehe morsomt.
Hvis du trykke F5 hva skjer da?
Jeg har lest meg til at dersom man vil slutt å røyke så spis mye grønnsaker som er basisk. (Det medvirker til at nikotinet ikke forsvinner så fort ut av kroppen, ergo så får man lite sug etter sigaretter). Da jeg var ung var jeg veldig tynn og prøvde alle mulige måter å legge på meg, men nei (var aktiv som ung). Det jeg gjør når jeg lager salat - blander olivenolje og italiensk eddik + litt salt og pepper (kanskje litt dæsj kajennepepper og litt sånt) dette fremmer søtsmaken i grønnsakene - synes jeg da.
hehe kokebøker før WWII var ikke slankemat - da var det om å gjøre å være fyldig.
Men det å spise seg opp i vekt, er ikke jeg den rette personen å spørre. Sitter man på "ræven" så forbruker man ikke så mye kaloriene - "så de blir satt på bok" hehe. Men det er jo ikke sunt heller.
Det du ramler opp her har jeg noen ganger vært borti. Det som irriterer mest er understrekninger. For det som kanskje var viktig info for en tidligere låner vil ikke nødvendig være det samme for meg. Andre flekker gjør at boken virker skitten.
hehe det med kvitteringer/bokmerke kan man fjerne eller bruke!