Han har skrevet minst 2 ulike serier. Så spørsmålet er hva liker du best? Fortid eller fremtid?

Horngudens tale er en grei serie, litt langdrøyelig noen ganger, men spennende. Om guder og samspillet med menneskene. Er ett par år siden sist jeg leste dem nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er hittil gitt ut 12 bøker (den siste på engelsk) og vil gis ut 2 bøker til før serien er ferdig. Men forfatteren er ikke akkurat norsk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

http://bokelskere.no/folk/b-andreas-bull-hansen/478173/

Andreas Bull-Hansen har skrevet en fantasy-serie som jeg synes var interessant, Horngudens tale.

Samt triolog om fremtiden, om Evv Lushon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fallene engler ser ut til å være det neste store på fronten for ungdomsbøker. Hush, Hush var lettlest og underholdene, kan anbefales for jenter på 15-16 år og oppover(jenter på sånn ca. 26 år kan også la seg fenge av denne boken ;)). Gleder meg til oppfølgeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest disse bøkene på engelsk og syntes første bok var kjedelig men etter bok to var jeg fullstendig hekta. Vil anbefale deg å prøve bok to på engelsk(hvis du syntes det er greit å lese bøker på engelsk). Lydbøkene på engelsk er utrolig bra forresten!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvorfor er alle Saffys søsken oppkalt etter farger mens hun selv er oppkalt etter en type krydder? Hvor er engelen som bestefaren testamenterte til Saffy? Hun har vage minner om en engel som står ute i en hage.

Dette er en varm og hyggelig historie om den fargerike Casson familien. Passer nok best for jenter i alderen ca.10-16 år. Hadde det eksistert grader av terningkast så hadde nok denne boken vært nærmere enn firer enn en treer på terningen.

Hilary McKay vant Whitbread prisen for denne boken i 2002.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken har jeg i stående i bokhylla men jeg har aldri lest den. Kanskje jeg bør lese den snart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har nylig lært meg at om jeg ikke har klart å komme inn i boken etter 100 sider da legger jeg den bort. Det finnes for mange bøker der ute til at jeg skal kaste bort tiden på bøker som ikke fenger meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var ikke fornøyd med Lonely Planet når jeg var på Cuba. Anbefaler deg å sjekke ut Rough Guide eller Footprint Guide istedet. Velg den som har nyest utgave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker som akkurat nå leses om igjen og om igjen og om igjen.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

100 sider er stort sett regelen min. Noen bøker trenger mer enn det, men det er ikke akkurat lett å vite hvilke. Lars Saabye Christensen Bisettelsen er et eksempel på akkurat det. Etter 200 sider kom plutselig åpenbarelsen! Og det ble stort! Noen ganger går det fortere. Spis Elsk Lev varte i eksakt 4 sider. Det holdt i massevis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest på en Sony Reader siden i vår. Veldig fornøyd over hvor praktisk det er! Fint å kunne bære med seg mange bøker uten å kjenne den fysiske vekten av dem. Nå leser jeg mest manus på brett. Fantastisk deilig å slippe tykke manusbunker printet ut på A4-papir. Jeg leser i alle mulige former: på brett, på papir, i øret, myke permer, harde permer, illustrert og sort hvitt. Som regel avgjørende HVOR jeg leser, for hvilken form jeg leser i. Lesebrett på t-banen er intet mindre enn genialt. Enig med Hekkan at det viktigste ikke er i hvilken form man leser, så lenge man leser. Også enig i at vi må finne løsninger som sørger for at våre forfattere kan fortsette å leve av å skrive. Og forhåpentligvis løsninger som også sørger for fortsatt lyst til å skrive og oppdagelsen av nye unge stemmer, også på norsk.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg kjøper alt av svensk og engelsk pocket via www.tanum.no. De bruker de samme databasene som capris.no Svenske pocketbøker er billig, billig, billig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lar den deg eksportere boklister også? Jeg bruker også f.eks. Librarything men har en mye mer utfyllende bokliste her inne(som jeg gjerne også skulle hatt der).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt noen som skiller seg ut i så måte:

  1. Gabriel Garcia Marquez: Hundre års ensomhet. Lest på soloreise i Costa Rica og Nicaragua. Følelsen av å ferdes i landskapet.

  2. J.D. Salinger: Catcher in the Rye. På Fana Folkehøyskole høsten 1993. Gråvær, regn, et arboret i farger. Følelsen av å oppdage noe ekstremt viktig.

  3. Jack Kerouac: On the Road. Kjøpt av den eldgamle mannen som drev Shakespeare & co i Paris. Ankom byen med tog tidlig en morgen. Det eneste planlagte stoppet var en legendarisk bokhandel. Tror jeg ble i butikken i 4 timer i strekk - for en opplevelse! For en atmosfære! Boken ble lest på tog og billige hostels i Spania. Den er fortsatt på toppen av gode reiseskildringer for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et spørsmål om hvordan man legger inn bilder av bøker? Ser at noen bøker ikke har bilde? La inn et bilde, men fikk beskjed om at den er for liten i følge standard. Så hvordan legger man inn bilder som er korrekt i følge deres mal?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aner ikke hvor mange ganger jeg har lest serien om og omigjen... Gleder meg til de siste bøkene...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De er bra bøker :) En spesiell vri på fantasy-sjangeren! Og humoren er jo bare helt herlig!! hehe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Første gang jeg leste denne, skjønte jeg ingenting. Så tok jeg ex-phil og ex-fac på universitetet og da skjønte jeg mye mer da jeg startet å lese den andre gangen. Greit å ha lit filosofi i bakhånden når man begynner med denne. Slik man har noen knagger å henge dette på...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Inger-LisejunieJohn LarsenFredrikDemeterLisbeth Kingsrud KvistenSynnøve H HoelAlice NordliKikkan HaugenTonje SivertsenAstrid SæverhagenBente NogvaAnne Berit GrønbechKetilIreneleserElin FjellheimHeidiVannflaskeKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsTove Obrestad WøienG LEvaHilde Merete GjessingBeathe SolbergLeseberta_23PiippokattaIna Elisabeth Bøgh VigreHilde H HelsethKarina HillestadTalmaPrunellaElisabeth SveeAnne-Stine Ruud HusevågKarin BergBård StøreTrygve JakobsenIngeborg GCamillaBenedikte