Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Hverken fort eller kirker gjør folk lykkeligere i seg selv. Dessuten er det alltid motsetninger i sånne bosetninger, mens alt er samstemt i skogen. Fort og kirker kommer nesten alltid samtidig, og det enda de er rene motsetninger. Kirker er for fred, og fort for krig. Nei, nei. Gi meg de trygge stedene i skogen, som er trærne, og skogskirkene også, under løvtaket som naturen har bygd med sin hånd.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg ser på de røde menn som like menneskelig som oss, Harry. De har sine særskilte gaver, og sin religion, det er sant nok, men til sjuende og sist spiller ikke det noen rolle, siden alle skal dømmes etter sine gjerninger, og ikke etter huden.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundChristin SillibakkenReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice Nordli