Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Man kan ikke blande seg opp i andre menneskers følelser, minst av alt ens eget barns følelser, og sannheten er at unger ikke lærer noe av foreldrenes feil. Vi er nødt til å la dem være i fred og la dem brase ut i verden og gjøre sine egne feil.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Betty døde av et knust hjerte. Noen mennesker ler når de hører det uttrykket, men det er fordi de ikke vet noe som helst om verden. Mennesker dør av knuste hjerter. Det skjer hver eneste dag, og det vil fortsette å skje så lenge verden består.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Å flykte inn i en film er ikke det samme som å flykte inn i en bok. Bøker tvinger en til å gi noe tilbake til dem, til å aktivt å bruke ens intelligens og forestillingsevne, mens man kan se på en film - og til og med nyte den - i en tillstand av tankeløs passivitet.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Og på denne måten flyter [de] av sted i sin ekteskapelige intethet, det vesle livet hun lokket ham tilbake til med sin kvinnelige fornuft, hvor det ikke er rom for andre verdener, hvor kun denne ene verden finnes, en verden hvor lammende rutiner og kortvarige krangler og økonomiske bekymringer er uunngåelige, og det å leve i denne verden, til tross for all smerten og kjedsomheten og skuffelsen, er det nærmeste vi noensinne kommer til å skue paradiset.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit Grønbech