Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 23 sitater

I årenes løp har folk ofte spurt meg hva jeg arbeider med, og da har jeg svart at det viktigste var en bok om Dresden. Det sa jeg en gang til Harrison Starr, han som lager film, og han hevet øyenbrynene og spurte: Er det en antikrigsbok? Jo, sa jeg, det er vel det. Vet du hva jeg alltid sier til folk som forteller meg at de skriver antikrigsbøker. Nei. Hva sier du egentlig da, Harrison Starr? Jeg sier: Hvorfor skriver du ikke en anti-isbre-bok istedet?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Everything was beautiful and nothing hurt

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Billy skrudde på TV-apparatet og vred kanalvelgeren rundt og rundt. Han så etter programmer som det var tenkelig han kunne få lov å slippe til på. Men det var for tidlig på kvelden for programmer som lot folk med merkelige meninger få lov til å snakke. Klokken var bare litt over åtte, så alle programmene handlet om tåpeligheter eller mord. Slik er dét.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

And I asked myself about the present: how wide it was, how deep it was, how much was mine to keep.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

So it goes.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det var bare lysene og såpen som var av tyske opprinnelse. De lignet hverandre på en spøkelsesaktig, skimrende måte. Britene kunne ikke vite det, men lysene og såpen var laget av fettet av drepte jøder og sigøynere og homoer og kommunister og andre av Statens fiender.

Slik er det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Rosewater sa engang til Billy noe interessant om en bok som ikke var science fiction. Han sa at alt det gikk an å vite om livet fantes i ei bok som het Brødrene Karamazov av Fjodor Dostojevski.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

So it goes.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Alt var vakkert, og ingenting var vondt"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Billy coughed when the door was opened, and when he coughed he shit thin gruel. This was in accordance with the Third Law of Motion according to Sir Isaac Newton. This law tells us that for every action there is a reaction which is equal and opposite in direction. This can be useful in rocketry.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Stig TLars Johann MiljeAnniken LHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie Stenseth