Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 22 sitater

Victoria, Victoria! Visste hun hvor usigelig han var hendes hvert Minut i sit Liv!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men det vil jeg si dig, Victoria, at du faar ingen som vilde ha været saa snill mot dig som jeg. Det vil jeg bare si dig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gud hvor hans hjerte stred; det slo ikke, men det skalv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ai for en hendelse, i hans nittende år!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet De, det er en palme som blomstrer bare én gang i sit liv, og den blir dog sytti år, Talipotpalmen. Men den blomstrer bare én gang. Nu blomstrer jeg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det stod en duft fra hendes bryst op fra papiret; hun åpnet det selv og viste ham det, et av hans første dikte, fire småvers til hende, til ryttersken på den hvite hest. Det var et hjærtes enfoldige og hæftige tilståelse, utbrudd som ikke kunne holdes nede, men som sprang op av linjerne som stjærner når de tændes.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja hvad var kjærligheten? En vind som suser i roserne, nei en gul morild i blodet. Kjærligheten var en helvedeshet musik som får selv oldingers hjærter til å danse. Den var som margeritan som åpner sig på vid væg mot nattens komme, og den var som anemonen som lukker sig for et åndepust og dør ved berøring. Slik var kjærligheten.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Længer fremme kommer han til et torv. Der er alt øde, intet træ ses og ingen lyd høres, det er bare et øde torv. Men på sandet er det mærker efter folks sko og i luften står likesom endnu de siste ord som var uttalt på stedet, så nylig var det forlatt

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er merkelig å tenke på at jeg ikke har fått noen annen ting gjort enn å komme på jorden og elske Dem og nu si farvel til livet.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Ak, kjærligheten den gjør menneskehjærtet til en sophave, en frodig og uforskammet have hvori står hemmelighetsfuld og fræk sop.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandMargrethe  HaugenPiippokattaNina GLene AndresenRufsetufsaKirsten LundLailaRisRosOgKlagingVannflaskeAmanda ACecilie EllefsenConnieBjørn SturødCaroline Ekornes JohannessenAlice NordliTrineingar hEllen E. MartolTorill RevheimAud- HelenTom-Erik FallaElinBeKjell F TislevollMarit HåverstadFriskusenAnneWangIngunn SIngeborg GKarin BergTanteMamiemgeHeidiAud Merete RambølTore HalsaJulie StensethKjell PHanne Kvernmo RyeINA TORNESHarald K