Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Det som i dag særpreger science fiction er at det ikke er en litteratur om bestemte emner, men en måte å behandle et hvilket som helst emne . Science fiction er ikke innhold, men metode.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg trives best blant myter som har kuttet fortøyningene til Det hellige. Nå driver de fritt omkring på fantasiens himmel...lik digre luftskip. Fremmedartede -men likevel underlig kjente. Mens de tålmodig venter på å bli til eventyr.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På tre områder er det tydeligvis opplest og vedtatt at ikke bare skal alle ha den samme soleklare rett til å uttale seg, men man mener også i fullt alvor at nettopp her -om ikke ellers- bør Gud og hvermanns oppfatning ha omtrent den samme tyngde. Det dreier seg om: kultur, skole og religion.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke så farlig hvordan man begynner. Den første setningen er ikke så viktig som mange tror. Det er ikke alltid nødvendig å smelte sammen en håndfull ord og deretter bøye dem til en krok man håper leseren skal få i øyet straks han åpner boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken