Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 26 av 26 sitater

Kanskje burde himmelen med jevne mellomrom ha rykket inn i en annonse i de største avisene: "Viktig melding til alle verdens borgere! Det er ikke et rykte: VERDEN ER HER NÅ!"

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Noen ganger slår Gud oppgitt ut med armene og sier til seg selv: "Jeg er klar over at både det ene og det andre kunne vært litt annerledes, men gjort er gjort, og jeg er jo ikke allmektig."

Godt sagt! (9) Varsle Svar

"Det underligste av alt er likevel at det i en og annen utkant av den store gåten finnes noen skapninger som opplever seg selv som en gåte." "Hvorfor er det så underlig?"

"Det blir omtrent som om en brønn var i stand til å dukke ned i sitt eget forunderlige dyp."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når jeg dør, ryker en sølvstreng med glatte perler som triller gjennom landet og renner hjem til muslingmødrene på havets bunn. Hvem vil dukke etter mine perler når jeg er borte? Hvem vil vite at de var mine? Hvem kan gjette at hele verden en gang har hengt rundt min hals?

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Jeg skal i alle fall ikke ta opp kampen med sånne alvorlige vitenskapsmenn. De tror at alle naturens hemmeligheter kan avsløres i mikroskoper og teleskoper. Og så tror de bare på sånt som kan veies og måles. Men de forstår bare stykkevis. De skjønner ikke at de ser alt sammen i et speil, i en gåte. Det går jo ikke an å granske et speil i et mikroskop. Resultatet blir bare at man ser sitt eget speilbilde enda tydeligere.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

-Hele skaperverket er et speil, Cecilie. Hele verden er en gåte.

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth