Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

"Men mener du faktisk," sa Peter, "at det kunne være andre verdener over alt, sånn uten videre, bare rundt hjørnet?".
"Det er ingenting som er mer mulig," sa professoren og tok av seg brillene og begynte å pusse dem mens han mumlet for seg selv: "Jeg lurer på hva de egentlig lærer på skolen i dag?"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

«Det er akkurat det som gjør historien hennes så sannsynlig,» sa professoren. «Hvis det virkelig er en dør i dette huset som fører til en annen verden (og jeg burde advare dere og si at dette er et underlig hus, og selv jeg vet svært lite om det) – hvis, jeg sier hvis, hun hadde gått inn i en annen verden, ville jeg ikke bli det minste forbauset over å oppdage at den andre verdenen hadde en helt egen tid. Og det betyr at dere ikke vil bruke noe av tiden vår uansett hvor lenge dere var i den andre verdenen. På den annen side tror jeg ikke at så mange piker på hennes alder, ville finne på noe slikt av seg selv. Hvis hun bare hadde latt som, ville hun ha gjemt seg ganske lenge før hun kom fram igjen og fortalte historien sin.»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Logikk!" sa professoren delvis til seg selv. "Hvorfor lærer de ikke logikk på skolen i våre dager? Det er bare tre muligheter. Enten lyver søsteren deres, eller så er hun gal, eller så forteller hun sannheten. Dere vet at hun ikke lyver, og det er tydelig at hun ikke er gal. For øyeblikket, og hvis det ikke dukker opp andre bevis, må vi gå ut fra at hun forteller sannheten."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Hvis noe er virkelig, så er det der hele tiden." "Er det?" sa professoren, og Peter visste ikke riktig hva han skulle si.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Det er vinter her i Narnia," sa Tumnus, "og det har det vært aldri så lenge, og vi kommer til å bli forkjølet begge to hvis vi skal stå her i snøen og snakke. Datter av Eva, som kommer fra landet Tommer Ommet der det hersker evig sommer rundt den skinnende by Kles Kapet, hva sier du til å bli med meg hjem og drikke te?"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva