Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 41 til 50 av 64 sitater

Bankebrettet vil han for eksempel ikke høre snakk om. Overhodet. Han kommer til å brekke det hvis han overrumpler meg mens jeg banker. Jeg blir nødt til å banke i skjul. Det er ydmykende. Jeg er jo tross alt voksen. Voksne bør ikke smugbanke.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Hvorfor har jeg ingen kjæreste? Jeg kan ikke se noen god grunn. Folk som er langt mindre sympatiske enn meg har kjærester. Idioter har kjærester. Jeg burde absolutt hatt en kjæreste.

Godt sagt! (28) Varsle Svar

Da jeg gikk, ga hun meg en klem som jeg, nå i ettertid, mener kan ha vært helt på grensen til å være et kyss. Antakelig var det en klem. Men kanskje var det et kyss.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vi går ut for å se på biler. Børre og jeg. Først ser vi på bilene i gaten. Vi kikker inn gjennom vinduene og sjekker hvor langt speedometeret går. For Børre er det det eneste som teller. Han ser en BMW hvor speedometeret går til 280. Han syns jeg skal kjøpe den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Først foreslo jeg at at vi skulle ta dyr vi hadde sett i virkeligheten, men Børre arresterte meg raskt og påpekte at dyr i dyrehager også er i virkeligheten. Sant nok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Børre sitter fremdeles i sandkassen når jeg kommer ned. Han nynner på en sang jeg ikke helt klarer å plassere. Han har sykkelhjelmen på seg. Kanskje han har strenge foreldre. Børre har bygd mange sylinderformede hus. Antakelig har han fylt bøtten sin med sand og banket sanden hard og snudd bøtten på hodet. Det blir hus av slikt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er overbevist om at det handler om iveren. At den mangler. Jeg må finne den. Ta den tilbake. Den fins der ute. Antagelig er det fåfengt å snakke om det. Det er litt zen. Så lenge jeg forsøker, vil jeg aldri klare det. Bare når jeg ikke forsøker vil jeg klare det. Helvetes buddister. De tror de er så jævla smarte.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Man kan si mye rart om New York, men jeg føler meg overbevist om at det er et av de få stedene i verden hvor man får mer moro enn man lager selv.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Alt forekom meg meningsløst. Helt plutselig. Mitt eget liv, andres liv, dyrs og planters liv, hele verden. Det hang ikke lenger sammen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Reklamefolk animerer alt mulig for tiden. Noen burde skyte dem i foten. Det får være grenser for idioti.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.