Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 17 av 17 sitater

Det går ikke an å skremme en mann som også er sulten i de forpinte mavene til de små barna sine. Han har kjent en frykt som er større enn enhver annen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vi begynner på nytt. Men en kan ikke begynne å nytt. Bare et barn kan begynne. Du og jeg, ja, vi er det som har vært. Raseriet i øieblikket, tusen billeder, det er oss. Denna jorda, denna røde jorda, er oss. Og årene med oversvømmelse og årene med støv og tørke er oss. Bitterheten som vi solgte til skraphandleren, den har han fått på kjøpet sikkert nok, men vi, vi har den allikevel med oss enda. Og da eierne ba oss reise, blei det øieblikket noe av oss. Og da traktoren traff huset, det øieblikket er noe av oss, tel vi dør. Om vi drar tel California eller tel en annen plass så er hver eneste en av oss en tamburmajor som fører et tog sårede, som marsjerer med bitterhet. Og en dag vil de bitre arméene gå samme vei. Og de kommer alle tel å gå sammen, og dødsens redsel kommer fra dem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Betongveien var kantet med et teppe av sammenfiltret, knekket, tørt gress, og gresstoppene hang tunge av gressfrø som kunde feste sig i en hundepels, og revehaler som kunde vikle sig i hovskjegget på en hest, og kløvertopper som kunde henge i fårenes ull. Sovende liv som ventet på å bli spredt og anbragt, hvert frø armert som et redskap til å komme avsted med, vridde pilspisser og fallskjermer for vinden, små spyd og torner, og alle ventet på dyr og på vinden, på en manns bukseopslag eller en kvinnes skjørtekant, alle passive men bevæpnet med redskaper til handling, stille, men hver av dem i besiddelse av et middel til bevegelse.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

The people in flight from the terror behind – strange things happen to them, some bitterly cruel and some so beautiful that the faith is refired forever.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

How can we live without our lives? How will we know it's us without our past? No. Leave it. Burn it.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

If you're in trouble or hurt or need—go to poor people. They're the only ones that'll help—the only ones.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

The bank - the monster has to have profits all the time. It can't wait. It'll die. No, taxes go on. When the monster stops growing, it dies. It can't stay one size.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit Tinholtkntschjrld