Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Nå visste jeg at det ikke fantes noe som het et knust hjerte. Det ville fortsette å banke og håne meg og trosse meg og fortelle meg at selv i sorgen er det uknuselig og fullt av kjærlighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enkelte mennesker er simpelthen en gave til alle de møter. Min søster var en av dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men hva var bønner godt for når vi var her i trygghet og ikke de var det? Jeg kjente til alle beveggrunnene, og den brutale logikken for hvorfor de ikke kunne være sammen med oss. Men kunnskap er aldri nok. Det hjalp ikke på smerten i hjertet og kunne ikke stanse den vedvarende lyden av våre egne stemmer som rikosjetterte fra den ene delen av hjørnet til den andre og forlangte et svar: Hvorfor oss og ikke dem?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når vi sørger, sørger vi ikke bare over tapet av dem vi har elsket, men også over den delen i oss som er bltt tapt sammen med dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På den måten lærte vi at de polakkene eller ukrainerne som kunne komme til å angi oss, ikke var fremmede. De kjente oss. Barna deres kunne være klassekameratene våres, fedrene deres kunne kjenne våre fedre, og bestefaren deres kunne ha kjent vår bestefar. Men jeg antar, at når alt kommer til alt, at det ikke ville gjøre noe forskjell om du ble forrådt av en venn eller en fiende. Det ville bare bety at hjertet ditt gikk enda litt mer i stykker i sekundene før du kjente kulen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En ting var å diskutere med Stalin. Noe helt annet var å diskutere med Mama.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannTorill RevheimReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtHarald KChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete Gjessing