Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Men da hun skulle begynne på ordentlig skole, den offentlige skolen, måtte vi bestemme oss, Abraham og jeg. Å være hvit under apartheid – det betydde alt. Alt! Alt fra å kunne sitte på en benk når du venter på bussen, til å få seg jobb i bank, leie en leilighet, eie et hus, lære seg et yrke, få utdanning – alt dette var mulig, så enkelt som bare det, hvis du var hvit, og alt dette var umulig hvis du hadde en annen hudfarge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke her, i denne byen. Denne byen har aldri sett ansiktet mitt, bare ryggen på en mann som løp opp trappa til ei sidegate like ved undergrunnsstasjonen. Jeg vet det sies at du vender tilbake til åstedet for det du gjorde. Jeg går aldri i nærheten, jeg går aldri forbi den undergrunnsstasjonen. Jeg har aldri vært tilbake til den trappa. Da hun skrek etter meg idet jeg forsvant, forsvant jeg for godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81Evagretemor