Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Hvis det bare kunne nytte noe, ville hagemannen hver dag falle på kne og hans bønn ville bli omtrent slik: Herre Gud, gjør at det daglig regner mellom midnatt og klokken tre morgen, sånn omtrent. Men - ja. Du forstår nok - riktig langsomt og varmt så det kan trekke godt ned. Men pass på at det ikke samtidig regner på tjærenelliken, på Alyssum og lavendel og de andre plantene. I Din uendelige visdom kjenner Du jo til at de er tørrplanter, - hvis Du vil, skal jeg skrive dem opp for Deg på en papirlapp. Gjør at solen skinner hele dagen, men ikke over det hele.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En dag skjer det at man høyst egenhendig planter en liten blomst. I mitt tilfelle var det en alminnelig husholdningsløk. Da hender det at en smule jord trenger inn i kroppen - gjennom en rift i huden eller hvorledes det nå enn skjer - og dette bevirker en forgiftning eller betennelse. Kort sagt, man har fått hagedyrker-feber. Rekk ut lillefingeren og hele hånden blir grepet! Det hender også at hagedyrkeren oppstår ved smitte fra naboen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein